Naţionala de fotbal a României a pornit cu dreptul în campania de calificare pentru Cupa Mondială din Brazilia.

Victoria la două goluri diferenţă reuşită de tricolori la Tallinn a fost anticipată de Ţiţi Dumitriu, antrenorul care a calificat Steaua de trei ori consecutiv în grupele Ligii Campionilor în anii 90.

"Nici nu mi-am făcut probleme în privinţa victoriei. Le-am spus tuturor că echipa noastră va învinge la două goluri diferenţă. Chiar am făcut un pariu cu un prieten.

I-am dat trei variante: victorie Estonia, egal şi victorie România la un gol diferenţă. Omul meu putea câştiga şi dacă meciul se termina 6-5 pentru noi.

L-am lăsat să pună miza, iar el şi-a zis probabil că n-are cum să piardă şi a pus 50 de beri. Acum îl aştept cu sticlele", ne-a mărturisit râzând Ţiţi Dumitriu.

Tehnicianul spune că victoria României la Tallinn e una logică. "Prima repriză a fost ceva mai grea, până băieţii şi-au citit adversarul. Apoi, cei doi jucători de clasă, Marica şi Torje, au făcut diferenţa", a concluzionat Ţiţi.
La Cupa Mondială din Africa de Sud şi la Campionatul European din Polonia şi Ucraina, ori de câte ori Evenimentul zilei l-a chestionat, Ţiţi Dumitriu nu a greşit nici măcar un rezultat!
Tehnicianul n-a jucat în viaţa lui la pariuri!