Ienei: „Anunţurile lui Gigi sunt absolut aiurea”

Ienei: „Anunţurile lui Gigi sunt absolut aiurea”

Emeric Ienei este deranjat de faptul că patronul stelist spune întruna că-l aduce la gruparea „roş-albastră”, dar nu i-a făcut până acum nicio ofertă.

Supărat foc după eşecul suferit de Steaua la Vaslui (scor 1-2, în etapa a 32-a a Ligii I la fotbal), Gigi Becali anunţa luni seară, cu surle şi trâmbiţe, că de „mâine” (n.r. - astăzi) va demara negocierile „oficiale” cu Victor Piţurcă pentru a-l instala pe banca tehnică a „roş-albaştrilor”.

Totodată, latifundiarul din Pipera a mai spus că, din vară, îi va aduce în club pe Emeric Ienei şi pe Tudorel Stoica, antrenorul, respectiv căpitanul echipei de „aur” a Stelei.

„Nu am primit nicio ofertă”

Ne puteți urmări și pe Google News

De la vorbe până la fapte este, însă, un drum lung, iar Gigi Becali pare să se ghideze perfect după acest proverb. „Nu l-am sunat pe Piţi, ştiu eu când o să-l sun. O să fac mai întâi curăţenie la echipă şi abia după aceea o să-l caut pe Piţurcă, să construiască el din temelii”, a spus, patronul Stelei, care a uitat subit de negocierile promise.

Emeric Ienei s-a arătat deranjat de faptul că Becali bate zilnic toba la televizor că îl va aduce în Ghencea, dar n-a catadicsit nici măcar să-i dea un telefon. „Anunţurile lui Gigi sunt absolut aiurea. Dacă vrea ca eu să vin la Steaua, îl aştept să ia legătura cu mine, nu să mă oferteze pe la televiziuni. Până acum, nu mi s-a făcut nicio propunere. Nici măcar un telefon nu am primit de la Gigi Becali”, a declarat Ienei, pentru EVZ.

Antrenorul care a adus Cupa Campionilor Europeni în Ghencea ne-a mai precizat că nu e dispus să vină la Steaua în orice condiţii: „În acest moment sunt un om liber, pensionar, la Oradea, aşa că nu o să mă arunc cu capul înainte. Am anumite condiţii, care nu sunt decât nişte chestiuni de principiu, dar ţin foarte mult ca ele să fie respectate”.

Nici Tudorel Stoica nu a primit, cel puţin deocamdată, vreo propunere de la Gigi Becali. „Am aflat şi eu din presă despre posibila mea venire la Steaua, dar în acest moment, nu ştiu absolut nimic. Oficial, nu am primit nicio ofertă. Să vedem în următoarele zile ce va fi. Mai mult n-am ce să spun, nu comentez oferte ipotetice”, ne-a spus fostul căpitan al Stelei.

EŞEC

Kapetanos a ratat titlul de golgheter

Pantelis Kapetanos, atacantul grec al Stelei, a ratat ocazia de a deveni primul fotbalist străin care câştigă titlul de golgheter în campionatul României.

Cu 15 goluri reuşite în acest sezon, „Kape” a condus în clasamentul marcatorilor din Liga I până luni, când a fost depăşit de dinamovistul Andrei Cristea (16 goluri). Deşi mai sunt de jucat două etape, grecul nu mai are cum să lupte cu rivalul său.

Kapetanos este suspendat pentru partida din runda următoare, pe care Steaua o va disputa, în Ghencea, cu Universitatea Craiova, iar ultima etapă o va rata din cauză că, pe 21 mai, va pleca cu naţionala Greciei în Elveţia, pentru stagiul de pregătire dinaintea Cupei Mondiale.