Evenimentul ZileiActualitateIAŞI. Contrabandă cu ţigări în BUTELIA de gaz!

IAŞI. Contrabandă cu ţigări în BUTELIA de gaz!

IAŞI. Contrabandă cu ţigări în BUTELIA de gaz!
Contrabandiştii de ţigări devin din ce în ce mai creativi. Chiar şi aşa, ei nu scapă de mâna oamenilor legii, deşi ar putea primi un premiu pentru inventivitate

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, împreună cu vameşii, au descoperit un transport ilegal de aproximativ 16.500 tigarete, cu timbru de acciză Republica Moldova.
Mai exact, la Sculeni s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în ţară, cetăţeanul modovean Grigore B., în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism marca Ford, înmatriculat în Polonia, informează site-ul 7est.ro.
Oamenii legii îl așteptau deja pe acesta, în urma unor informaţii primite, iar la un control amănunțit al autoturismului au fost descoperite ascunse într-un spaţiu special amenajat în butelia de gaz a autoturismului, 16.420 ţigarete, marca Plugarul, cu timbru de acciză Republica Moldova. Toate, în valoare totală de 3.710 lei, şi autoturismul, în valoare de 6.780 lei, au fost confiscate persoana fiind și amendată cu suma de 5.000 lei.

 

 


Accesează: