Evenimentul Zilei > Sport > Ianis Hagi, confuz de ceea ce i se întâmplă la Genk: „Eram într-o formă bună, iar deodată nu am mai jucat”
Ianis Hagi, confuz de ceea ce i se întâmplă la Genk: „Eram într-o formă bună, iar deodată nu am mai jucat”

Ianis Hagi, confuz de ceea ce i se întâmplă la Genk: „Eram într-o formă bună, iar deodată nu am mai jucat”

Revenit în țară, pentru a se alătura naționalei României, Ianis Hagi (21 de ani) a vorbit despre situația cu care se confruntă la Genk (Belgia).

Hagi Jr. a fost convocat la naționala României pentru „dubla” decisivă cu Suedia (15 noiembrie) și Spania (18 noiembrie), din preliminariile EURO 2020. Pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, tânărul „tricolor” a spus că nu mai înțelege ce se petrece la Genk. „Sunt dezamăgit de situaţia de la club. Pentru că eram într-o formă bună, iar deodată nu am mai jucat. Sper să se schimbe situaţia de la club după aceste meciuri de la naţională”, a declarat Ianis Hagi.

Fiul „Regelui” a vorbit și despre ultimele două meciuri ale reprezentativei „tricolore” din campania de calificare la Campionatul European din 2020: „Sper să ne răzbunăm pentru generaţia lui tata în faţa Suediei la un Campionat Mondial. Nu va fi ca o răzbunare acum dacă vom bate. Pot să spun să sunt asemănător ca profil cu Budescu. Selecţionerul decide dacă pot juca in acelaşi timp cu Budescu. Eu pot să joc şi în bandă”.