Evenimentul Zilei > Sport > Ianis Hagi a fost prezentat la noua echipă. Primele declarații făcute de internaționalul român
Ianis Hagi a fost prezentat la noua echipă. Primele declarații făcute de internaționalul român

Ianis Hagi a fost prezentat la noua echipă. Primele declarații făcute de internaționalul român

Ianis Hagi a fost prezentat oficial la Genk, campioana Belgiei, și a vorbit despre planurile pe care le are la noua echipă

Ianis Hagi a fost prezentat la noua formație, Genk, campioana Belgiei, în sezonul trecut. Mijlocașul a afirmat că s-a obișnuit să fie comparat cu tatăl său, mai ales că asocierea cu cel mai bun fotbalist român din istorie l-a ajutat să se maturizeze. Pe de altă parte, Hagi junior a precizat că a făcut o alegere foarte bună atunci când a semnat cu Genk.

„Întotdeauna vreau să progresez, să joc mai bine, să învăț mai multe lucruri. De aceea am ales un club care a crescut mereu tineri, făcându-i mai buni de la o zi la alta. Sunt fericit, de-abia aștept să debutez la Genk.

Și colegii, și antrenorii sunt foarte deschiși cu mine, e mediul ideal pentru a evolua. Orașul e liniștit, exact ce are nevoie un tânăr ca mine, care vrea doar să se concentreze la fotbal. „Sunt obişnuit să fiu comparat cu tatăl meu, am crescut cu această presiune. Dar este un sentiment plăcut, m-a ajutat să mă maturizez”, a spus Ianis.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News