Iancu a explodat: „Ne-a făcut Cooperativa!"

Iancu a explodat: „Ne-a făcut Cooperativa!"

Marian Iancu, patronul echipei FC Timișoara, nu s-a grăbit să facă declarații publice după conferința de presă a lui Viorel Duru, în care oficialul FRF a anunțat retrogradarea grupării bănățene. După mai bine de o oră, Iancu a vorbit, telefonic, la postul său preferat, Sport.ro. Iancu acuză: „Ne-a făcut Cooperativa”, dar uită că are în club o persoană, președintele Gheorghe Chivorchian, care a făcut blaturi ca și conducător!

Marian Iancu a părut stăpân pe situație în declarațiile sale. Cu un calm aparent, Iancu a amenințat pe toată lumea și a anunțat că e gata să meargă cu FC Timișoara și în Liga a IV-a, acolo "de unde vom reveni".

"E un abuz... Așteptăm acum motivarea acestei decizii, apoi vom merge la parchet. O să invocăm motive importante. Va fi un război juridic pe care îl vomm duce până la capăt și pe care îl vom câștiga. Ei știu că decizia nu e una corectă. S-au încurcat în interesele lor", a spus Iancu.

Patronul Timișoarei susține că ședința în care s-a luat decizia Comisiei de Apel de a menține hotărârea Comisiei de Licențiere a fost o mascaradă.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Această hotărâre a luat-o o comisie formată din cinci oameni. Unul nu a venit, iar un altul a dormit întreaga ședință. Unul dintre membri a pus capul pe masă la începutul ședinței și s-a trezit la final. Nu e o metaforă. Ăsta e adevărul! Omul a dormit. S-a trezit la final, a pus o întrebare, dar a fost nevoit să-și răspundă tot el", a dezvăluit Iancu.

Marian Iancu zice că e gata să joace cu FC Timișoara și în Liga a IV-a. "Ne vom organiza. Vom plăti jucătorii la zi, la secundă. Dacă vom merge în Liga a III-a, vom vinde jucătorii de valoare și vom rămâne cu ceilalți. Sunt gata să merg și în Liga a IV-a, de unde vom reveni. Nu ne va fi ușor", zice Iancu, cel care amenință că nimeni nu va scăpa de judecata sa!

"Știu ce s-a întâmplat. Știu de unde vine. Nu va scăpa însă nimeni din cei pe care îi voi dovedi. Pe cei pe care nu am să-i dovedesc, n-au să scape nici ei. Noi nu facem parte din Cooperativa lor, care a decis cine să câștige în acest an titlul de campioană", a mai zis Marian Iancu, patronul Timișoarei.