I-auzi una! Gigi Becali: "Am fost extratereştri. Asta este pofta ce-am poftit"

I-auzi una! Gigi Becali: "Am fost extratereştri. Asta este pofta ce-am poftit"

Victoria cu Astra Ploieşti l-a mulţumit pe Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua. Latifundiarul a vorbit din nou la superlativ de echipa sa.

Gigi Becali a uitat de toate nemulţumirile legate de echipa sa şi, ca de obicei, nu a făcut economie de laude la adresa "roş-albaştrilor", care au învins Astra Ploieşti cu scorul de 2-1.

"Am fost extratereştri. Adversarul nu a avut decât un şut pe poartă, noi am avut trei bare, ne-am distrat cu ei, ne-am jucat ca şoarecele cu pisica.

Dacă era 7-1 nu spunea nimeni nimic. Echipa asta este pofta ce-am poftit. Totuşi nu mai vreau să am bare, ci să mai înscriem un gol ca să stau liniştit. Să mă uit ca la spectacol.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cred că nu am mai jucat aşa frumos de 2-3 ani. Am jucat combinativ. Cu siguranţă şi stadionul a avut un rol important. Golul lui Pîrvulescu se apropie de reuşita lui Hagi din meciul cu Colombia. Totuşi, cred că Hagi a marcat de la o distanţă mai mare.

Mai devreme de Paşte vom fi pe locul întâi. Dacă se împiedică Dinamo şi Rapid etapa viitoare, venim pe locul doi. Acum suntem la mâna noastră. CFR Cluj dacă mai face un egal, suntem iarăşi la mâna noastră", a fabulat Gigi.