Evenimentul Zilei > Actualitate > Hunedoara. Percheziții la proxeneții care trimiteau fete în 4 județe
Hunedoara. Percheziții la proxeneții care trimiteau fete în 4 județe

Hunedoara. Percheziții la proxeneții care trimiteau fete în 4 județe

Polițiștii și procurorii fac percheziții, în această dimineață, la persoane bănuite de proxenetism, în județul Hunedoara. Anchetatorii au stabilit că mai multe tinere erau exploatate și obligate să se prostitueze în diferite apartamente de pe raza mai multor județe.

Ca să găsească clienți, ”peștii” postau anunțuri pe site-urile de mică publicitate și închiriau apartamente în regim hotelier. Până acum au fost depistate mai multe locații din următoarele orașe: Alba Iulia, Deva, Baia Mare și Timișoara.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, desfășoară trei percheziții, cinci persoane urmând să fie duse cu mandat, la audieri.

„Acțiunea vizează mai multe persoane în legătură cu care există indicii că, în perioada 2018 – 2020, ar fi înlesnit practicarea prostituției de către mai multe tinere, prin închirierea de apartamente în regim hotelier și prin publicarea unor anunțuri pe site-uri de publicitate, în municipiile Alba Iulia, Deva, Baia Mare și Timișoara”, se arată într-un comunicat transmis de oamenii legii.

Din cercetări a rezultat că o mare parte din veniturile obținute, în urma practicării prostituției, ar fi fost însușite de către persoanele vizate de anchetă.

Vom reveni cu amănunte.