Evenimentul Zilei > Monden > Huidu, dezvăluiri dure despre Covid-19. Prezentatorul TV a fost infectat!
Huidu, dezvăluiri dure despre Covid-19. Prezentatorul TV a fost infectat!

Huidu, dezvăluiri dure despre Covid-19. Prezentatorul TV a fost infectat!

Șerban Huidu tocmai a confirmat că a fost deja infectat cu Coronavirus și că a stat două săptămâni în carantină.

Șerban Huidu s-a infectat cu coronavirus. Cârcotaşul a confirmat informaţia, în cadrul emisiunii Cronica Cârcotașilor, difuzată miercuri seara.

În cadrul emisiunii a fost prezentat un scurt reportaj cu Şerban Huidu, care a anunțat că a avut Covid-19, şi a mers  la un centru de transfuzie ca să doneze plasmă pentru bolnavii de coronavirus.

„Da, am avut Covid. Și acum au trecut două săptămâni și am venit să donez sânge”, a spus Şerban Huidu.

Șerban Huidu, Codruț Kegheș (Dezbrăcatu) și Ioana Petric au fost în carantină la mijlocul lunii noiembrie, iar emisiunea Cronica Cârcotaşilor a fost prezentată de Zaiafet – Horia Sârghi și de Gabriela Marin, scrie România Reală.

Vedete infectate cu COronavirus

Situaţie neaşteptată în showbizul din România. Mai multe vedete cunoscute s-au îmbolnăvit de coronavirus după filmările pentru Revelion.

Nu mai puţin de patru interpreţi de muzică populară au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, iar alți zeci prezintă simptome de COVID-19. Cu toţii au filmat împreună ediţia Revelion 2021, la mai multe televiziuni.

Printre vedetele confirmate pozitiv cu noul coronavirus se numără Nicu Paleru, Steliana Sima, Maria Ghinea. Marele impas este că vedetele s-au plimbat de la o televiziune la cealaltă, tot pentru a filma Revelionul, iar riscul de a fi transmis deja virusul este una cu adevărat mare.

Maria Ghinea, de exemplu, se testase cu câteva zile înainte de apariția simptomelor și ieșise negativ, așa că a mers să filmeze pentru mai multe televiziuni. Ulterior, a aflat că a fost infectată.

„Eu m-am simțit rău miercuri noaptea, m-am dus la spital și mi-am făcut un test la Ploiești, care a ieșit negativ. Joi am mers la filmări, am filmat și Crăciunul și Revelionul la F…, eu nu știu cum evoluează virusul, am înțeles că între 5 și 8 zile, nu pot să-mi dau seama. Am fost la multe filmări, nu pot să condamn pe nimeni că am luat de undeva, a fost nenorocul meu și mulțumesc lui Dumnezeu că scap.

Eu le-am spus celor de la DSP cu cine am fost în perioada asta, colega mea Ileana Lăceanu este izolată dar și Ilie Dura”, a spus Maria Ghinea.