După ce și-a petrecut weekendul la cunoscuta interpret Maria Ghinea, alături de soțul ei, Vulpița a făcut senzație când s-a întors la București. Menționăm că la moșia Mariei Ghinea, Vulpița și-a dat jos hainele de „oraș” și s-a apucat de treabă prin gospodărie. Bineînțeles, alături de ea a fost Viorel, soțul ei care cu toate „fițele” lui de bărbat gelos, nu vrea s-o scape din ochi nicio secundă.

Reveniți în București, cei doi soți și-au reluat activitățile zilnice. Vulpița s-a dus la noul ei job de la Sonia Trifan, unde este angajată. Văzând că lucrurile merg din ce în ce mai bine, Sonia Trifan a decis să își lase pe mâinile Vulpiței toate modelele venite să pozeze. Veronica, ajutată de Sonia Trifan le-a îmbrăcat, pe rând, pe toate.

„Veronica se descurcă foarte bine, din ce în ce mai bine. Începe să se simtă ca la ea acasă”, a spus Sonia Trifan Efortul Veronicăi nu a rămas nerăsplătit, iar Sonia Trifan i-a făcut o surpriză uriașă. Veronica s-a lăsat pe mâinile celor mai buni specialiști și a fost aranjată exact ca o prințesă, din cap până în picioare.

Rochia galbenă care i-a venit ca turnată, a transformat-o pe Vulpița într-o adevărată prințesă.  Pentru ședința foto care a urmat, alături de Rafaelo, de vestimentația acestuia s-a ocupat chiar Veronica. „E extraordinar de frumoasă. Din postul de asistentă vei deveni și model. Ea a muncit foarte mult săptămâna aceasta și chiar am vrut să îi fac o surpriză”, a mai spus Sonia Trifan.

Veronica a fost foarte încântată de ședința foto alături de cântăreț, însă de cealaltă parte, Viorel a fost scos din minți de imaginile văzute. „Nu mai accept nimic. Din momentul de față, Veronica la Sonia nu mai are ce căuta nicio secundă”, a spus Viorel, potrivit cancan.ro