Evenimentul Zilei > Monden > Vulpița surprinde din nou. „E extraordinar de frumoasă”. Viorel este un vulcan în plină erupție
Vulpița surprinde din nou. „E extraordinar de frumoasă”. Viorel este un vulcan în plină erupție

Vulpița surprinde din nou. „E extraordinar de frumoasă”. Viorel este un vulcan în plină erupție

Femeia simplă de la Blăgești, Veronica Stagaru, face ce face și își surprinde mereu fanii cu câte ceva spectaculos.

După ce și-a petrecut weekendul la cunoscuta interpret Maria Ghinea, alături de soțul ei, Vulpița a făcut senzație când s-a întors la București. Menționăm că la moșia Mariei Ghinea, Vulpița și-a dat jos hainele de „oraș” și s-a apucat de treabă prin gospodărie. Bineînțeles, alături de ea a fost Viorel, soțul ei care cu toate „fițele” lui de bărbat gelos, nu vrea s-o scape din ochi nicio secundă.

Reveniți în București, cei doi soți și-au reluat activitățile zilnice. Vulpița s-a dus la noul ei job de la Sonia Trifan, unde este angajată. Văzând că lucrurile merg din ce în ce mai bine, Sonia Trifan a decis să își lase pe mâinile Vulpiței toate modelele venite să pozeze. Veronica, ajutată de Sonia Trifan le-a îmbrăcat, pe rând, pe toate.

„Veronica se descurcă foarte bine, din ce în ce mai bine. Începe să se simtă ca la ea acasă”, a spus Sonia Trifan Efortul Veronicăi nu a rămas nerăsplătit, iar Sonia Trifan i-a făcut o surpriză uriașă. Veronica s-a lăsat pe mâinile celor mai buni specialiști și a fost aranjată exact ca o prințesă, din cap până în picioare.

Rochia galbenă care i-a venit ca turnată, a transformat-o pe Vulpița într-o adevărată prințesă.  Pentru ședința foto care a urmat, alături de Rafaelo, de vestimentația acestuia s-a ocupat chiar Veronica. „E extraordinar de frumoasă. Din postul de asistentă vei deveni și model. Ea a muncit foarte mult săptămâna aceasta și chiar am vrut să îi fac o surpriză”, a mai spus Sonia Trifan.

Veronica a fost foarte încântată de ședința foto alături de cântăreț, însă de cealaltă parte, Viorel a fost scos din minți de imaginile văzute. „Nu mai accept nimic. Din momentul de față, Veronica la Sonia nu mai are ce căuta nicio secundă”, a spus Viorel, potrivit cancan.ro

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.