Hoțul fugar de la Tribunal a fost prins cu ajutorul SRI

Hoțul fugar de la Tribunal a fost prins cu ajutorul SRI

Unul dintre cei mai căutaţi infractori, Constantin Niculoiu, membru al reţelei care a înmatriculat ilegal peste 15 maşini din Uniunea Europeană a fost prins de Poliția Capitalei.

UPDATE: Niculoiu a fost prins de polițiști în Parcul Sebastian, din sectorul 5. Niculoiu a fost prins în jurul orei 11:00. Poliţiştii bucureşteni au reuşit să dea de urma fugarului cu ajutorul Serviciului Român de Informaţii. Pe data de 05.8.2011, Tribunalul Bucureşti a emis, pe numele acestuia, mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pentru înşelăciune. 

Un echipaj al Serviciului Urmăriri, din cadrul Poliției București, a reușit să pună mâna pe Constantin Niculoiu, unul dintre hoții de mașini care a primit mandat de arestare săptămâna trecută.

Constantin Niculoiu a fost reţinut, alături de alte 16 persoane, miercurea trecută, de Direcţia Generală Anticorupţie (DGA). Joi seara, acesta a plecat din sala Tribunalului Bucureşti, după ce i-a expirat mandatul de reţinere de 24 de ore, chiar în timp ce judecătorii se hotărau să îl aresteze. Niculoiu era dat în urmărire generală. El este din Moreni - Dâmboviţa, dar are domiciliul în Bucureşti. Săptămâna trecută, Niculoiu a fost reţinut de DGA pe Litoral. Printre cele 20 de persoane arestate se numără doi poliţişti şi un jandarm.

Ne puteți urmări și pe Google News