Hot-dog cu homar și caviar Beluga. Cât costă extravaganța culinară. Foto

Hot-dog cu homar și caviar Beluga. Cât costă extravaganța culinară. Foto Hot-dog clasic. Sursa foto: Pixabay

Hot-dog cu homar și caviar Beluga, este ultima nebunie culinară care se servește cu șampanie, iar prețul este mare, pe măsura ingredientelor. Din păcate clienții sunt nemulțumiți de meniu: lipsește un ingredient specific unui astfel de preparat stradal.

Hot-dog cu homar și caviar Beluga. Cât costă și unde-l puteți mânca

Restaurantul Mayfair lansează un hot-dog cu homar și caviar, care nu se servește cu cartofi prăjiți. Acest pop-up de lux din Park Lane vinde hot-dog-ul la prețul de 56 de euro.

În timp ce mâncarea stradală populară costă de obicei mai puțin de 2,3 euro și este acoperită cu muștar sau ketchup, Bubbledogs își servește oferta cu garnituri foarte extravagante, inclusiv homar și caviar Beluga. Restaurantul sugerează asocierea cărnii de stradă cu șampanie - pe care o vinde cu 26 de euro pe pahar.

Pop-up-ul se află în prezent la 45 Park Lane, parte a Dorchester Group, și este o colaborare între Elliot Grover de la hotel, care a gătit la Oscarurile din acest an și lucrează cu Sandia Chang și James Knappett, care a fondat restaurantul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Restaurantul sugerează combinarea cărnii de stradă cu șampanie - pe care o vând cu 22 de lire sterline un paharHot-dog cu homar și caviar Beluga

De ce sunt nemulțumiți clienții

În timp ce restaurantul are în mare parte recenzii elogioase, lăudând serviciul și gustul mâncării rapide, unii clienți s-au plâns de preț, mai ales că felul de mâncare vine fără cartofi prăjiți.

Mâncarea este un amestec de tradiții americane și britanice, cu ingrediente de la The Franconian Sausage Company,  servite în chifle proaspăt coapte de la CUT Pastry Kitchen.

Meniul include, de asemenea, mâncăruri amuzante pentru degetul mic, inclusiv: tater tots clasice americane condimentate cu togarashi japonez, Mac & Cheese de la CUT și aripioare de pui Buffalo semnate Bubbledogs.

Există un hot-dog cu ciocolată

În altă parte, există un hot-dog cu ciocolată unic, făcut cu ganache de ciocolată Jivara, servit pe o brioșă cu scorțișoară, cu un sos de cireșe și fructul pasiunii. Acest lucru vine după ce un alt restaurant din vestul Londrei a fost criticat pentru prețurile sale ridicate.

Tom Kerridge și-a supărat clienții prin creșterea prețului sandvișului său cu deget de pește de la Harrods de la 21,2 la 31,8 de euro.

Restaurantul s-a închis la încarnarea anterioară în Kitchen Table, cu stea Michelin, în 2020. Se va întoarce în 45 Park Lane al Dorchester Collection cu un meniu special până la sfârșitul lunii septembrie.Hot-dog cu ciocolată.

Bucătarul cu stele Michelin a stabilit prețul sandvișului său cu degetul de pește la 21,2 euro în restaurantul Kerridge's Fish and Chips din cadrul magazinului Knightsbridge în septembrie anul trecut.

Acum, sandvișul semnat de bucătarul de televiziune este vândut cu o garnitură, cum ar fi cartofi prăjiți, salată tare, mazăre cu mentă sau broccoli, la prețul de 31,8 de euro și nu mai este anunțat singur în meniu.

Adăugarea unei garnituri atenuează lovitura noului preț scump, deoarece acestea costă de obicei 10,3 sau 11,21 euro singure - astfel încât cinele pot economisi de fapt 0,59 cenți în funcție de cea pe care o aleg. Dar unii clienți ar putea fi nemulțumiți pentru că nu mai pot cumpăra sandvișul ca atare la prețul de 21,24 de euro, scrie dailymail.co.uk.