Evenimentul Zilei > Horoscop > HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR,14 septembrie 2021. Energie cât cuprinde, dar nu riscați inutil și păgubos
HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR,14 septembrie 2021. Energie cât cuprinde, dar nu riscați inutil și păgubos

HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR,14 septembrie 2021. Energie cât cuprinde, dar nu riscați inutil și păgubos

Nu este o zi grozavă, dar nici cea mai proastă din anul acesta! Dom Profesor a făcut horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP 14   septembrie   2021

BERBEC  Ai multă energie şi bune intenţii, foarte bine! Conjunctura te avantajează în folosirea unor veşti sau informaţii. Atenţie la presă şi la net, poţi avea unele date de excepţie. Eşti într-o perioadă de reconstrucţie sentimentală şi profesională şi ziua de azi e nimerită să-ţi lămureşti unele lucruri şi mai ales să te înţelegi pe tine, structura modului în care descifrezi ceea ce se întâmplă. Configurațiile şi aspectele planetare oferă cadrul pozitiv pentru posibilitatea rezolvării unor vechi probleme.

TAUR  Astăzi nu trebuie să întreprinzi nimic important. Dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important şi mai ales dacă e în legătură cu planurile tale de viitor. Rezolvă situaţiile urgente. Ori problema cu care te confrunţi astăzi este foarte complexă, ori, din cauza oboselii, nu te poţi concentra. Şi într-un caz şi în celălat nu aştepta să intri în criză de timp, cere ajutor. Cu toate că vremea si vremurile te influenţează negativ şi treci printr-o perioadă mediocră, fă în aşa fel ca să nu fie vizibil pentru anturaj. Totuşi, cu ceva curaj o să reuşeşti în ceea ce îţi propui.

GEMENI   Nu este o zi grozavă, dar nici cea mai proastă din anul acesta! Limitează-te la activităţile obişnuite, cotidiene. Evită graba, mai ales spre seară. Dar, seară plăcută, poate la un film nou, pe net. Astăzi dispoziţia ta sufletească este dintre cele mai bune. Aproape nimic nu te poate întrista sau perturba. Atitudinea ta este pragmatică şi utopică în acelaşi timp, performanţă rară şi notabilă, însă poţi să ratezi cu uşurinţă câteva ocazii. Dar cui îi pasă! Ţie, în niciun caz…

RAC  Dacă te simţi singur, nu ezita să vorbeşti despre aceasta cu cei dragi, din jurul tău. Cu siguranţă că vei găsi ecou. Vrei să rezolvi problemele, în aşa fel ca toată lumea să fie mulţumită! Transformări în bine ale relaţiilor cu prietenii sau familia. Atenţie mărită la sfârşitul zilei când răbdarea iţi este pusă la încercare. Călătoriile nu sunt sub un semn fast, mai bine stai acasă, în sensul să nu părăseşti localitatea de domiciliu, sau reşedinţă.

LEU  Trebuie să jonglezi cu echilibrul dintre viaţa profesională şi cea personală, ca un acrobat la trapez, fără plasă. Atenţie, dacă astăzi cazi, acolo rămâi! Deci, nu risca, inutil şi păgubos! Profită de această amplificare a vitalităţii, cu harnicia şi voinţa care te caracterizează, să prevalezi, să ai succes. Energia suplimentară furnizată te face să te risipeşti mai ales în latura mai frivola a vieţii, sigur, după orele de program. Interesul, aproape o pasiune s-ar putea spune, caracteristic zilei este pentru îmbrăcăminte. Vrei neapărat să cumperi ceva frumos şi la modă. Foarte bine!

FECIOARĂ  Te obsedează, te enervează faptul că nu poţi să comunici total, să spui ceea ce vrei celor din jur şi eşuezi mereu în reproşuri şi scandal. Astăzi fii mai reţinut şi nu mai spune „adevăruri”! Odihneşte-te mai mult şi oferă-ţi mediul şi anturajul care îţi face plăcere. O zi care se anunţă obişnuită, dacă nu te-ar nelinişti veştile rele din presă. Vezi-ţi de treburile tale, de familia ta, de programul tău şi gândeşte de bine, pozitiv. Şi, repet, gândeşte de bine, vorbeşte de bine, fă fapte bune! Este Crezul primilor creştini, cei care Îl urmau pe Iisus!

BALANŢĂ  Eşti mai filosof decât de obicei, astăzi îţi place să spui maxime şi proverbe. În relaţiile sentimentale poţi avea succes numai dacă nu contrazici chiar de la început! Nu pierde timpul! Sfera comunicării este, însă, afectată dar şi evenimentele şi emoţiile în sensul întârzierii şi a estompării lor, mai ales in sfera personala, a propriilor interese. Poţi evita, cu siguranţă, o situaţie neplăcută, prin amînarea unor discuții, sau prin reprogramarea unor evenimente.

SCORPION   Îţi faci iluzii, eşti un pic în afara realităţii! Poate unde este vorba de interesele tale personale. Fii vigilent şi analizeză cu atenţie atitudinile celor din jurul tău, prieteni, familia. Ai un program aglomerat, cu multe de făcut, dar astazi este bine sa vorbeşti mult fără să spui mare lucru şi să nu iei decizii importante. Te pricepi… Nu-ţi lipseşte ambiţia şi energia, dar în conjunctura actuală, astrală şi de la locul de muncă, nu-ţi foloseşte la nimic, singura cale de urmat este „politica struţului”. Şi faptul că acasă familia, prietenii te susţin, orice ar fi!

SĂGETĂTOR    Astăzi îţi este favorabil tot ceea ce ţine de intelect, de lumea ideilor şi a spiritualităţii. Ai unele probleme personale şi de familie şi, poate, simţi nevoia să le discuţi cu un cleric. Perioada, totuşi, iti este favorabilă, in general. Ziua de astăzi face să-ti crească energia, ceea ce se traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm.  Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp.

CAPRICORN   Dimineaţa ai o oarecare nesiguranţă. Ai unele îndoieli, dar sunt legitime. Trebuie să treci repede peste starea aceasta, vremurile sunt aspre şi nu cruţă pe nimeni, viaţa nu ia prizonieri! Nu fă confidenţe despre viaţa ta personală, despre proiectele tale de viitor, mai ales la serviciu sau la muncă, sau unde activezi. Nu uita că ceea ce este important pentru tine este să placi celor din jur! Sigur, în primul, primul rând este siguranţa proprie!  Astăzi ai ceva mai mult noroc decât în mod obişnuit, în sensul că nu o să ai niciun necaz mare.

VĂRSĂTOR   Cu toate că eşti Vărsătorul de apă, eşti semn de aer! Aşa că o să te adaptezi destul de rapid la veştile, noutăţile pe care poţi să le primeşti astăzi. Eşti gata să treci peste tot şi toate! Seară plăcută, poate la un serial nou, poate la plimbare să te menţii în formă. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la rude, la familie, sau la prietenii buni, la anturajul apropiat, în general.

PEŞTI  Trebuie să faci un pas înapoi, nu te repezi, ai nevoie de o perspectivă largă. Poţi să faci un punctaj ca cel când îţi cumperi o maşină. Ai impresia că cel pe care ai pus ochii ascunde ceva! Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi ţi se propun programe de distracţie de seară. Ţine-ţi cunoştiinţele (mai ales cele feminine) strict la distanţa potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale şi micile confesiunile mincinoase. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia!