Evenimentul Zilei > Horoscop > HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR. Vești excelente pentru nativii acestei zodii. Și sunt pe termen lung
HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR. Vești excelente pentru nativii acestei zodii. Și sunt pe termen lung

HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR. Vești excelente pentru nativii acestei zodii. Și sunt pe termen lung

HOROSCOP  30 noiembrie 2021. Ce ne-au pregătit astrele pentru 30 noiembrie, de ziua Sfântului Andrei, ocrotitorul României. Dom Profesor a făcut horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

 BERBEC   Faci planuri de distracție pentru Sf.Andrei, Anul Nou dacic și Ziua Națională! Dar, nu-i copleşi pe cei din jurul tău, nu-ţi impune astăzi părerile cu orice preţ, chiar dacă ai dreptate. Lasă-i şi pe ei! Ascultă şi ia aminte. Fii precis, concis şi eficient. Evită discuţiile cu anturajul apropiat despre viitor. Atenţie la o posibilă dispută în familie sau în anturaj cu partenerii sau prietenii.

Dacă lucrurile se înfierbântă, poţi invoca o durere de măsele, sau o întâlnire extrem de importantă – nu lăsa ca situaţia să se deterioreze – amână tot ce nu poţi stăpâni! Ai de luat mai multe decizii, care de fapt sunt într-un lanţ logic de hotărâri.  Prima impresie, prima părere este cea bună!   Da curs intuiţiei astăzi, lasă logica pe mâine !

TAUR   Majoritatea scenariilor şi planurilor, atât de distracţie cât şi in viata personală, suferă din cauza întârzierilor indicate de Saturn. În acestă zi poţi rezolva unele situaţii delicate. Este un timp excelent să dai dovadă că banul nu conteză când este vorba să te simţi bine – să te duci la sauna, să faci masaj cu ulei de cocos, să dansezi la lumina lumânărilor şi să mănânci bine, dar nu mult. Nimic cu mult efort, nimic care să te obosescă, nimic neplăcut… Totul spontan, plăcut, relaxant, din inimă, cum o făceau anticii!

GEMENI    Ai probleme sentimentale, de cuplu, dar acest lucru, paradoxal, le poate și rezolva, astăzi, de sărbătoare! Nu ţi se cere să te schimbi fundamental, ci doar să te distrezi de Sf.Andrei! Rezervă, în zona sau domeniul în care ai decizie, ziua numai activităţilor de rutină. Astăzi nu este indicat să începi noi afaceri sentimentale, sau noi relaţii. De asemenea nu este bine să pleci în călătorie. Dacă totuşi eşti hotărât pentru o plecare, este bine să pleci mâine dimineaţă. Excepţie fac cei care au rezervat biletul de călătorie din timp. Nu aveau cum să ştie!

RAC   Zodiacul benefic, cu Luna favorabilă, te îndreptăţesc să speri într-o zi frumoasă și distractivă. Felicită pe Andreii și Andreele, pe care îi cunoști și grăbește-te să faci ziua mai plăcută. Trebuie să fii mai vigilent şi mai pe fază decât de obicei, ca să eviţi o pierdere. Aspectele negative sunt în casa banilor şi a proprietăţilor, aşa că trebuie să-ţi îndrepţi atenţia şi să-ţi pui abilităţile la maximum pe aceste domenii. Pe de altă parte ai posibilitatea să te relaxezi şi să te odihneşti, ba chiar să te distrezi bine de tot, să te simţi bine – este o perioadă de timp când aspectele lui Venus te fac mai drăgălaş şi vesel, tare de tot!

LEU   Conjunctura planetelor te avantajează în dragoste, dar e mai puţin favorabilă la bani. Nu lua şi nu da bani cu împrumut! Cineva încearcă să-ţi intre în graţii, să profite de generozitatea ta. Configuratia stelelor arată o perioada numai bună pentru a-ţi face noi cunoştinţe, poate la petrecerea în cinstea Andreilor şi Andreelor. Eşti, din punct de vedere emoţional, mai sensibil. Fii atent la promisiunile care le faci, nu da speranţe inutile. Rigoarea logică şi tenacitatea de care rareori dai dovadă, totuşi, astăzi, te ajută să convingi. Dinamica procesului pe care îl desfăşori te poate scoate uşor din domeniile în care eşti stăpân. Evită să derapezi, ca să nu fi ridicol.

FECIOARĂ   Dacă ai luat o hotărâre, ţine-te de ea. De fapt, o invitaţie primita te fac să te pregătești pentru o seară agreabilă, la sărbătoarea Andreilor şi a Andreelor. Și la Anul Nou dacic! Astăzi continuă, pe alt registru, disponibilitatea ta pentru comunicare si usurinţa transpunerii în vorbe a unor trairi. Emoţional, simţi instinctiv dorinţa să fi cât mai mult în prezenţa celor la care ţii cu adevărat şi care îţi simt căldura sufletească şi îţi răspund pe măsură la gesturile tale tandre şi semnele tale de consideraţie. Este o zi bună, sărbătorește Anul Nou dacic și pregătește-te de Ziua Națională.

BALANŢA   De Sf. Andrei stelele îţi sortesc o zi bună, nu te mai doare spatele şi capul, iar cu puțină iscusință poţi rezolva şi problemele cotidiene. Nu uita să-ți feliciți prietenii, de onomastică! Ai impresia că totul este spre folosul tău. Tot felul de mici incidente te fac să crezi norocul este numai de partea ta, dar ar fi bine să fii mai atent, norocul şi-l mai face şi omul! În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale astăzi ai nevoie mai mult decât oricând, sigur, în săptămâna aceasta, de sprijinul partenerului. Eşti într-o perioadă vulnerabilă emoțional şi de aceea trebuie să te bazezi pe oamenii pe care îi iubeşti.

SCORPION  Conjunctura te avertizeaza sa te odihneşti mai mult şi să-ţi menajezi sănatatea. E important să nu te enervezi când primești vești proaste. Vorbeşte cu calm şi cooperează, este Sf.Andrei! O dimineaţă foarte dinamică, în duo, familie, sau cu prietenii, în care se discută cum se pot finaliza vechi proiecte şi idei. Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. Stelele spun că variaţiile bruşte de presiune, temperatură şi umiditate sunt duşmanii tăi cei mai mari. După tine însuţi, bineînţeles, care fumezi cam mult şi nu te odihneşti suficient – ba, în ultimul timp te şi enervezi aiurea!

SĂGETĂTOR  Ai un program încărcat, dens, dar cu puţin bun simţ şi refuzând complicatiile inutile, o s-o scoţi la capat! Concentrează-te pe problemle urgente şi distrează-te, este Sf.Andrei! Dacă ai hotărât ceva, porneşte cu încredere şi speranţă, sorţii îţi sunt favorabili, chiar dacă soluţia pare riscantă. O zi socială până la capăt. Vizite şi întâlniri, dar până la sfârşitul zilei poți realiza că nu ai pierdut-o degeaba.  Astăzi ai convorbiri „între patru ochi” cu un număr oarecare de persoane. Lucrurile devin mai serioase decât în mod obişnuit. Realizezi şi înţelegi sensul ascuns al celor ce discuţi şi ce doresc de fapt persoanele respective să-ţi comunice.

CAPRICORN   O zi de sărbătoare care seamănă cu altă zi de Sf.Andrei în care rutina distracţiilor obişnuite devine tradiție şi cu o impresie ciudată de “déjà vu”.  Totuşi, este așa de plăcut și frumos! Astăzi te pot bântui nişte „fantome” ale trecutului. Nu ceda nostalgiei, deciziile luate au fost cele mai bune la momentul respectiv.

Pe seară, mare grijă la frig, la variaţiile de temperatură! Viziunea, filozofia ta de viaţă, conservatoare adesea, doar eşti un semn de pământ, este astăzi apreciată de toată lume. Oamenii au din ce in ce mai multă nevoie de lucruri şi idei concrete, stabile, de repere fixe pe care să se sprijine în haosul acesta care ne înconjoară. O după-amiază activă, distractivă după o dimineaţă cam leneșe și incertă.

VĂRSĂTOR   Câte puţin, încet-încet, reuşeşti să faci ceea ce ţi-ai propus. Se pare că ai găsit filonul stării de bine, zâmbește! Nu te abate de la programul pe care l-ai stabilit pt. Sf. Andrei! Nu mai îţi încărca imaginaţia cu scenarii de coşmar, pentru că nu or să aibă loc, în niciun caz. Horoscopul tău, pe termen lung, este bun şi foarte bun. Nimic foarte neplăcut, sau nimic foarte rău. Toţi ai tăi sunt bine şi după horoscopul tău vei avea numai motive de bucurie şi mândrie. Sigur, statistic vorbind și oferind gradul de nedeterminare necesar. Zâmbește și totul se poate schimba în bine!

PEŞTI  Nu merge totul în sensul pe care-l vrei. Nu te panica, Sf. Andrei și Noul An dacic îţi aduc şi veşti bune şi clipe plăcute. Dar tu ai dori o insulă pustie unde să trăieşti din iubire şi apă de izvor!  Foloseşte realismul caracteristic zodiei ca să vezi care îţi sunt şansele, să ceri ajutor calificat, dacă este nevoie. Aspecte favorabile pentru distracție și relaxare.

De asemenea o zi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul domeniului social. Găseşti nota potrivită şi în acordul sentimental. Ziua de astăzi se configurează ciudat – tu pari că eşti pus în faţa unei decizii. Adica nu şti ce sa alegi intre două căi de urmat. Decizie care nu-ţi este chiar la îndemână fiind vorba de o problemă mai complicată şi probabil foarte personală. Mai multă odihnă, mâncare naturală şi o muzică relaxanta pot să mai reducă din oboseală cronică acutizata de o perioadă adiacentă densa si agitata.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.