Evenimentul Zilei > Horoscop > HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR. Un telefon vine cu vești bune. Ai de luat o decizie mai complicată. Aminteşte-ţi că nu ai timp!
HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR. Un telefon vine cu vești bune. Ai de luat o decizie mai complicată. Aminteşte-ţi că nu ai timp!

HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR. Un telefon vine cu vești bune. Ai de luat o decizie mai complicată. Aminteşte-ţi că nu ai timp!

Puţin umor nu strică, când singura certitudine e lipsa certitudinii. Pentru unii, dimineața este liniștită. O zi care poate aduce multe schimbări. Domn Profesor a făcut horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP  7 octombrie 2021

BERBEC    Dimineaţa e favorabilă pentru rezolvarea cu succes a problemelor de carieră şi/sau financiare.  O problemă personală, mai veche, îşi poate găsi o rezolvare parţială, în a doua parte a zilei.

Eşti gata să-ţi respecţi promisiunile făcute şi cauţi serios mijloace şi oameni ca să te poţi ţine de cuvânt. Păstrează prieteniile de afaceri strict convenţionale şi nu exagera cu confesiunile. Fii discret! Am uitat să spun că dimineaţa poate că o să ai nevoie de puţin ajutor ca să găseşti ceva în propria casă!

TAUR   O zi de marţi ceva mai liniştită. Concentrează-te pe problemele urgente, poţi rezolva astăzi unele situaţii considerate delicate sau dificile. Domeniul sentimental este bine aspectat. În activitate, la munca de zi de zi, eşti creativ şi inspirat în a găsi metode care să-ţi simplifice şi să-ţi uşureze viaţa profesională. Totuşi, trebuie să fii mai calm şi mai destins ca să poţi aborda problemele care îţi frânează activitatea profesională şi îţi influenţează negativ cariera.

GEMENI   Înainte să judeci aspru pe cineva din jurul tău, vezi ce motive a avut! Poate chiar tu ai determinat atitudinea respectivă. Lucrurile nu sunt deloc simple, nici nu sunt ceea ce par a fi! În hotărârea ta de astăzi în domeniul financiar se poate vedea experienţă şi maturitate. Ceea ce te bucură şi îţi face cinste! O vorba, un telefon sau o informatie iţi aduce o veste buna, ceea ce îţi confirmă intuiţia. A doua parte a zile este revelatoare pentru presupunerile tale.

RAC  Puţin umor nu strică, când singura certitudine e lipsa certitudinii. Nu te poţi baza pe nimeni şi pe nimic, eşti în spaţiu, în impoderabilitate! „Houston, avem o problemă!” Tu ai mai multe! Energia suplimentară furnizată de Cosmos te face să te risipeşti mai ales în latura mai frivola a vieţii, sigur, după orele de program. Interesul, aproape o pasiune s-ar putea spune, caracteristic zilei de astăzi, este pentru îmbrăcăminte.

LEU  Ţi-ai pierdut credinţa! Cea mai preţioasă pentru un Leu, în forţele proprii, în capacitatea ta de lider! Ai nevoie de o schimbare şi nu e vorba doar de unele idei, ci de ceva mai profund! Nu mai amâna! Eşti pregătit moral şi material pentru schimbările care se profilează şi, în sinea ta, eşti mândru şi mulţumit pentru că vremurile nu te iau pe nepregătite.  Modul în care abordezi astăzi relaţiile de serviciu denotă că ai învăţat din greşelile trecutului. Odihneşte-te mai mult şi oferă-ţi mediul şi anturajul care îţi face plăcere.

FECIOARĂ  Conjunctura astrală dă semne, ca să tragi concluzia că de azi lucrurile încep sa meargă spre bine, la serviciu, acasă, în relaţiile sociale. Încearcă să păstrezi direcţia aceasta benefică! Poţi evita, cu siguranţă, o situaţie neplăcută, prin amânarea unor întâlniri sau prin reprogramarea unor evenimente. În a doua parte a intervalului trebuie să dai dovadă de prudenţă şi chiar suspiciune în analiza unor veşti şi informaţii.

BALANŢĂ     Domeniul practic, material, îţi prilejuieşte unele succese, astăzi.  Dar, ai sentimentul că ţi se minimalizează eforturile, că eşti tratat cu invidie. Probabil aşa este, dar nu reacţiona, încă! Nu exagera problemele de sănătate şi nu lua aiurea medicamente neprescrise de medic. Pe seară trebuie să respecţi nişte reguli, nişte convenţii sociale, nu fă figură lungă, este spre binele tău şi imaginea ta bună.

SCORPION  Astăzi poţi să finalizezi unele lucruri întârziate, asta în prima parte a zilei.  Este ziua, cu Mercur încă retrograd, în care trebuie să dai dovadă de exactitate şi precizie în comunicare! Totuşi, astăzi dispoziţia ta sufletească este dintre cele mai bune. Aproape nimic nu te poate întrista sau perturba. Atitudinea ta este pragmatică şi utopică în acelaşi timp, performanţă rară şi notabilă, însă poţi să ratezi cu uşurinţă câteva ocazii. Ştii că eşti valoros şi că lumea nu te apreciază, este suficient – toate geniile au fost neînţelese, nu?

SĂGETĂTOR  Încerci să dai dovadă de diplomaţie. Adică să te serveşti, politicos şi calm, doar de cuvinte! Cu o conjunctură complexă şi dificilă trebuie să ai şi răbdare şi noroc ca să ai succes! Nu fă confidenţe despre viaţa ta personală, despre proiectele tale de viitor, mai ales la serviciu sau la şcoală, sau unde activezi. Răspiră profund şi trăieşte viaţa din plin, pentru că astăzi primeşti o veste bună, care te ajută să-ţi regăseşti calmul. O problemă personală îşi poate găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie.

CAPRICORN   Politica struţului nu e eficientă, totuşi, nu prea lua în considerare bârfele şi intrigile, în sensul să nu reacţionezi în niciun fel, imediat. Dar, poţi să le verifici cu multă discreţie! Configuratiile şi aspectele planetare oferă posibilitatea rezolvării unor vechi probleme. Spaţiile largi te aşteaptă: în natură şi în viaţa proprie. Trebuie să ai mai multă încredere în fortele proprii si sa nu ceri ajutor decat când este absolut necesar. Asa o sa eviti refuzurile şi deceptiile.

VĂRSĂTOR  Primeşti o veste care îţi dă curaj! Ascultă cu atenţie, oportunităţile abundă. Nu mai amâna şi nu mai căuta soluţii excepţionale. Leneşul mai mult aleargă şi zgârcitul mai mult păgubeşte!  Atenţie mărită la sfârşitul zilei când răbdarea iţi este pusă la încercare. Nu-ti pune nădejdia în ajutorul familiei sau al anturajului – trebuie să te descurci singur… asta pentru siguranţa proprie, cel mai important lucru pentru tine! Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia.

PEŞTI   O zi bună în ceea ce priveşte domeniul relaţiilor umane. Ai de luat o decizie, mai complicată. Evită izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională şi amână orice nu îţi face plăcere. Toată ziua este plină de aspecte planetare bune, fiind o zi explicită, transparentă aşa că fii foarte atent la semnalele care apar pe piaţă. Controleză anumite tendinţe extravagante, mai ales în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor gen „trec eu pe la tine”. Aminteşte-ţi că nu ai timp!