Evenimentul Zilei > Horoscop > Horoscopul lui Dom’ Profesor. Povestea lui Bob Lazar
Horoscopul lui Dom’ Profesor. Povestea lui Bob Lazar

Horoscopul lui Dom’ Profesor. Povestea lui Bob Lazar

Pe 3 februarie s-au născut Gertrude Stein, Felix Mendelssohn-Bartholdy, Morgan Fairchild, James A. Michener, Paul Scherrer, Charles Augustus Hartley, Ştefan Iordache, Ştefan Mihăilescu-Brăila, Constantin Arsene, Constantin Virgil Negoiţă.

În calendar este Sfântul şi Dreptul Simeon şi Sf. Proorociţă Ana.

Mai nimic în „kalendar”, s-au terminat zilele Filipilor de iarnă. Prin unele părţi ţineau până pe 7 februarie.

Dragi lupi, padawani şi hobbiţi o să vă spun o istorie, o pildă. Iată:

Într-o vineri seara, pe 19 mai 1989,  la ora de audienţă maximă, pe postul de televiziune KLAS din Las Vegas, realizatorul George Knapp are un invitat ciudat. Invitatul se recomandă „Dennis” are o figură deschisă, cinstită şi vorbeşte ales, cultivat şi cu o intonaţie plăcută.

Dar ceea ce spune Dennis îl surprinde chiar pe Knapp, un jurnalist cu experienţă şi foarte popular, cu două doctorate în comunicare şi mai multe premii, printre care un AP şi un UPI. Dennis, pe numele lui adevărat, Bob Lazar, declară că este un om de ştiinţă care a lucrat în mai multe proiecte strict secrete ale Guvernului SUA. El spune că a fost transferat  la Naval Intelligence S-4, din cadrul Zonei 51 de la Meson Physics, o divizie a Los Alamos National Laboratory şi că este specialist în sisteme de propulsie. El mai precizează că este un Majestic-12, adică un om de ştiinţă care lucrează la proiecte strict secrete şi că are nivelul 38 de acces la date strict secrete şi un IQ de 130. Până acum nimic ciudat, cam asta se poate afla şi din filmele de spionaj cu James Bond făcute în anii 60’. Dar, Bob Lazar continuă…

În Zona 51 există nici mai mult, nici mai puţin decît 9 farfurii zburătoare extraterestre. De diferite forme şi aflate în diferite stadii de funcţionare şi de distrugere. De la „zdreanţă”, un OZN care evident a suferit un impact puternic cu solul (Roswell, oare ?) pînă la „maşina sport” în perfectă stare de funcţionare şi strălucind ca nouă. Trecînd prin „pălăria” lovită de un proiectil de 4 inci sau o rază laser care a străbătut-o dintr-un capăt în altul.  Bob Lazar continuă cu descrierea sistemului de propulsie a „discurilor” cum pretinde el că erau denumite de autorităţi.

După cum spune că a citit în documentele la care avea acces în Zona 51, sistemul de propulsie al OZN este un motor gravitaţional. Teoria cam confuză pe care o debitează spune că există două feluri de gravitaţie, una de tip A şi cealaltă de tip B, identificabile prin două tipuri diferite de unde gravitaţionale. Gravitatea de tip A se manifestă la nivel atomic, fiind de fapt forţele nucleare, după cum se învaţă la fizică printr-a şasea. Pînă aici totul bine şi Newton ar fi mulţumit! Apoi Bob Lazar scoate iepuraşul din joben. Există, spune el, elementul supergreu 115 UUP, adică „ununpentium” care este stabil şi are punctul de topire la 1740 de grade Celsius. Cînd este bombardat cu protoni se transmută în elementul 116, care dă naştere la „antimaterie”.

Energia utilizată de OZN pentru producerea undelor gravitaţionale este cea produsă de anihilarea materiei cu antimateria. „Nec plus ultra!” . După cum spunea blîndul Einstein: „…o energie atât de formidabilă că mie îmi vine să mă duc la culcare!”.  Bob Lazar continuă cu amănunte atît de precise încât i-ar face cinste dacă ar fi imaginate de el însuşi: „ În OZN în care am intrat pe brânci, totul părea facut pentru fiinţe de maximum un metru înălţime. Nici un obiect nu-mi părea familiar, nici aparatele, nici sistemul de propulsie. Nu exista nici o muche ascuţită, totul era rotunjit şi părea atât de elegant şi nepământesc”.  În mijlocul OZN se află un reactor de mărimea unei mingii de baschet în care sunt mai multe pastile de mărime unei jumătăţi de dolar, de culoare arămie spre portocaliu, făcute din elementul 115 şi cîntărind fiecare 223 grame.

Energia reacţiei de anihilare produce unde gravitaţionale care sunt amplificate şi direcţionate prin intermediul a trei tuburi aşezate în stea, de circa o jumătate de metru diametru şi vreo doi metri jumătate lungime, care par a fi nişte „bobine Tesla”. Undele gravitaţionale au amplitudine, lungime şi frecvenţă, la fel ca orice altă undă. Prin acordarea caracteristicilor undelor gravitaţionale emise de OZN se produce o distorsiune în continuumul spaţiu-timp care permite deplasarea  navei spaţiale la distanţe enorme.  Asta când funcţioneză toate trei sistemele. Dacă cilindrii funcţionează diferit, discul se va mişca în funcţie de interacţiunile gravitaţionale care se stabilesc. Bob Lazar spune că a asistat la o demonstraţie de zbor a „maşinii sport”, un disc cu diametrul de vreo 15 metri. În momentul pornirii „motoarelor”, discul s-a încărcat static şi a apărut aşa numitul „efect Corona” şi a făcut un zgomot asemănător cu un transformator de înaltă tensiune, apoi nu s-a mai auzit nici un sunet, ci numai partea de dedesubt a discului strălucea într-o ciudată lumină albastră. 

Discul s-a ridicat la vreo zece metri, s-a mişcat în stînga, apoi în dreapta şi în cele din urmă a aterizat.  Bob Lazar continuă să afirme că după documentele aflate în Zona 51, discurile au fost construite de extratereştrii ce provin din Zeta 2 Reticuli, a doua stea dintr-un sistem binar din Constelaţia Reticulum. O zi pe planeta „micilor extratereştrii”, care este a patra de la Soarele lor, este cam 90 de ore lungime. Cu toate că Zeta 2 Reticuli este la o distanţă de 37 de ani-lumină de Pământ, distanţa este acoperită de discuri în numai o zi…extraterestră. 

Bob Lazar pretindea, la televizor, că viteza luminii nu este viteza maximă din Univers şi că de fapt este greu să defineşti viteza într-un sistem în care şi timpul şi spaţiul devin varaiabile, urmare „faliei” spaţio-temporale.  El mai spune că gravitatea se propagă…instantaneu şi că durata zborului de circa 90 de ore în care se parcurg cei 37 de ani-lumină sunt din cauza tehnologiei şi a inerţiei discului.

De ce v-am spus povestea asta? Ca să vă aduceţi aminte când vă uitaţi la televizor, la politichie, dezvăluiri şi discuţii aprinse, ia gândiţi-vă: e adevăr, sau o intoxicare, o păcăleală bine pusă la punct!

BERBEC   Ai o senzaţie neplăcută, ca o pietricică în pantof.  Orice regulă, constrângere, devine astăzi o povară grea pentru tine. Libertatea individuală este importantă, dar vezi de „pietricică”!

Viaţa este o continuă succesiune de imagini şi iluzii…  Ţii la “libertatea ta” şi chiar vrei să te bucuri de ea cum vrei tu – nu cum vor alţii! Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, aşa că poţi avea o surpriză plăcută. Nu uita că in dragoste, ca şi în politică, este relativ uşor să caştigi increderea, dar este extrem de greu să-ţi respecţi promisiunile făcute!

TAUR    Dimineaţa, o veste bună, sau folositoare. Una din zilele pregătirii sau finalizării unor proiecte. Drumurile scurte sunt favorizate ca şi domeniul sentimental. Pe seară, surprize plăcute!

Astăzi lasă analizele sofisticate pe altă dată. Experienţa acumulata, antrenamentul până la urmă, din discutiile avute in ultimul timp cu colegii şi cu rudele, te avantajeaza sa fii elocvent si sa ai ultimul cuvant. Pe de altă parte, viata ta sentimentala nu este suficient de intensa pe cat ai dori. In orice caz, trebuie sa dai dovada de discretie, diplomatie si eleganta.

GEMENI   Surprinzi pe cei din jur. Te afli mereu unde trebuie, când trebuie. Geniul zodiei! Evită activităţile care nu sunt necesare. Zi favorabilă comunicării, pentru că eşti mare meşter la vorbe!

Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze. Pe de altă parte dragostea ta cea mare are unele acorduri false şi supără la sentimente, de aceea ar trebui sa te intrebi nu cât de mare e, ci pentru cât timp! Totuşi, astăzi ai noroc in dragoste. Puţin, dar există!  

RAC   Ai impresia că eşti destul de pregătit ca să nu ţi se dea sfaturi. Totuşi, în afaceri, dar mai ales în dragoste e bine să mai ai un punct de vedere, chiar dacă nu o să faci cum ţi se spune!

O zi marcată de nesiguranţă, incertitudine, în domeniul sentimental. Nu te mai hotărăşti ce să faci. Este absolut necesar ca începând de astăzi să ieşi odată din starea de vegetaţie şi să-ţi guvernezi destinul. Mai ales că “destinul” este rezultatul unor eforturi trecute, eforturi care credeai că au fost irosite, uitate şi făcute la “cooperativa munca în zadar”. Relaţiile cu familia şi anturajul pot sa sufere unele modificari in sensul unei segregaţii urmare repetatelor tale declaraţii că vrei să pleci din ţară.

LEU  Nu lăsa pe cineva din jurul tău, un prieten, coleg, sau rudă să se facă de râs, sau să te decepţioneze. Ia-l cu binişorul şi dă-i soluţia corectă! Azi eşti convingător, trebuie să reuşeşti!

Lasa lucrurile aşa cum sunt şi înţelept te veţi numi. Permite lucrurilor să se aşeze singure şi nu interveni în nici un fel. Nu te baga in chestiuni care nu te privesc, mai ales daca este viata intima a unui coleg, limiteaza-te la trancaneala mondena obisnuita. În Orient se spune că trebuie să-ţi oferi ajutorul de trei ori. Dacă eşti refuzat de trei ori, înseamnă că ţi-ai făcut datoria!

FECIOARĂ   Zi favorabilă, chiar plăcută. Parcă simţi că eşti avantajat, pentru că eşti foare motivat, dinamic şi te apuci să începi mai multe lucruri odată, dai zeci de telefoane, debordezi de optimism!

Astazi poţi să ceri un favor sau o inlesnire de la anturaj, adica de la prieteni sau de la familie, pentru că la serviciu eşti aşa de ocupat că nu ai nicio şansa de o pauză! Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes. Toată ziua este sub semnul, care, de fapt nici nu este prea negativ, al amânării şi al întârzierii. Săracul Saturn este de vină, dar face şi el ce poate.

BALANŢĂ  Lasă lucrurile să se petreacă natural, de la sine. Nu interveni, nici măcar cu un sfat. Azi este una dintre zilele acelea când intervenţia ta strică, mai mult decât ajută. Nu insista degeaba!

Perioada zilei de astăzi favorizează în special nativii care activează  în învăţământ şi în comerţ. Stelele iţi recomandă sa nu intri astazi in competiţie cu persoane născute în zodia Berbecului sau a Leului, în general cu semnele de foc. Pe seară, un procent dintre Balanţe se gândeşte la o cină festivă, poate în doi.

SCORPION    Încerci să-ţi armonizezi relaţiile sociale, fiind foarte conştient că fără ele nu ai prea multe şanse. La pile egale, meritul contează! “Meritul” se dă cu pile la Marte, pentru zodia ta!

Nu încerca să impui anturajului şi lumii întregi propriul sistem de referinţă, ci mai bine respecta regulile jocului – asta ca să obţii ceea ce vrei. Repet mereu şi lucrul acesta, poate odată şi odată chiar o să vrei să-l experimentezi, călcând-ţi pe propria coadă veninoasă. Evită astăzi discuţiile seriose şi strategice cu femeile, de orice sex sau orientare sexuală ai fi. Cu un compliment bine plasat poţi schimba cursul discuţiei.

SĂGETĂTOR   O zi liniştită, dar este liniştea dinaintea furtunii. Ca să păstrezi pacea în amor, trebuie să fii inspirat şi cu zâmbetul pe buze. Prezintă explicaţii şi motive, înainte să-ţi fie cerute!

Trebuie neaparat să analizezi evenimentele din ultimul timp, sa tragi concluziile care se impun şi să iei imediat măsurile necesare. De asemenea, trebuie să continui cu aceleaşi metode verificate de până acum.  O zi de rutină, care te-ar plictisi dacă nu ar fi vestea de pe la ora prânzului! Care, evident, este o nouă păcăleală…

CAPRICORN    Evită să discuţi despre planurile personale în public. Nici nu e elegant, aşa nu se face! Oamenii de succes au fost întotdeauna discreţi cu proiectele lor, vorbesc mult, dar nu spun nimic!

Oamenii se schimbă, situaţia se schimbă – nu este bine să încremeneşti în poză. Dar uneori uiţi lucrul acesta, mai ales dacă anturajul este obtuz şi mediocru.

Întelegerile trecute trebuie mereu reînnoite, atât în afaceri cât si in dragoste, altfel partenerii işi cam "uita obligaţiile"!

VĂRSĂTOR    Astăzi, mai multă atenţie! Atât în ceea ce priveşte relaţiile tale sentimentale, sau cele de la serviciu, dar şi grija care trebuie s-o acorzi celor din jur, familiei, celor care ţin la tine!

Confuzia şi dezordinea sentimentală proprie zodiei pot deveni calităţi poetice, dacă dai dovada de abilitate si nu vorbeşti prea mult! Dar atenţie, nu tot românul este poet! Şi ca burghezul lui Moliere o să constaţi că toată viaţa ai vorbit în proză! Trebuie să fii conservator şi să refuzi ceea ce nu este conform vederilor tale.

PEŞTI   Nu-ţi lipseşte curajul, ba, din contră! Din punctul tău de vedere numai acţionând direct, frontal, poţi să avansezi. Dar, trebuie să modulezi strategia în funcţie de zodiile celor în cauză!

Păstrează-ţi calmul şi umorul mai ales în relaţiile de familie. Veşti bune de departe. Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil.  Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună. La serviciu sau în societate, încearcă să-ţi impui punctul de vedere prin paşi mici, dar siguri, renuntind la strategia, puţin recomandată, mai ales astăzi: "totul sau nimic"!

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: