Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom' Profesor. Opriţi mafia în halate albe!

Autor: | | 0 Comentarii | 3117 Vizualizari

Pe 26 noiembrie s-au născut Norbert Wiener, regina Maud, Eugen Ionesco, Stelian Olaru, Mihail Drumeş, Ivan Patzaichin, Francisc Vaştag, Ella Constantinescu, Ioana Bentoiu, Dana Ciocârlie.

„Evenimentul Zilei” din 26 noiembrie 1966 a fost că Preşedinele Franţei, Charles de Gaulle, a inaugurat prima centrală hidroelectrică care utiliza energia mareelor. O construcţie inginerească excelentă! De Gaulle a exclamat, atunci: „Vedeţi, dacă vrem, putem!” Sintagmă transformată, ani mai târziu, de multilateral dezvoltatul Bernard Tapie în reclamă pentru ciubotele lui sportive. Poate, de aceea l-au băgat la pârnaie, nu se fură vorbele unui om ca de Gaulle...

Sinaxar, Sf. Cuvioşi Stelian Paflagonul, Alipie Stâlpnicul şi Nicon.

„Sfântul Stelian e ţinut ca să trăiască copiii mici, pentru facerea şi creşterea copiilor” Antoaneta Olteanu, CPR, 2001, pagina 497.

Dar, din nefericire, ştiu dintr-o enorm de tragică experienţă proprie că nu este aşa! Pe 26 noiembrie s-a născut fiul meu, Alexandru Stelian. Astăzi, ar fi trebuit să împlinească 34 de ani. Ucis de neglijenţa criminală a medicilor, după cum tot la fel, mafioţii în halate albe l-au ucis pe socrul meu, un om extraordinar, pe care îl tratau de boli de inimă. Săracul om, nu avea nimic la inimă, avea cancer la colon! Sau tatăl meu, pilotul din al Doilea război mondial, trei licenţe, două doctorate, profesor universitar şi autor de multe studii şi monografii, omorât cu sânge rece de nepriceperea şi neglijenţa medicilor. Cât despre mama mea, ce să mai vorbim... Cadru medical, a fost dignosticată greşit şi umflată cu cortizon 12 (douăsprezece) ani, de un medic celebru, profesor universitar. Săraca de ea, avea doar o menopauză, indusă de mediul toxic unde lucra, nu poliartrită reumatoidă! Cortizonul i-a lichefiat oasele, s-a chinuit 15 ani imobilizată în pat. Până când alţi nepricepuţi de la geriatrie i-au pus capăt suferinţelor printr-o medicaţe greşită. Cât despre soacra mea, două operaţii absolut inutile, una de tiroidă, care a dezechilibrat-o şi mai mult şi care i-a atins corzile vocale şi acum hârâie, nu vorbeşte, iar a doua, absolut degeaba, pentru ca chirurgul să încaseze două mii de euro, şi anestezistul opt sute, operaţie, care, prin anestezie i-a slăbit inima şi a intrat în fibrilaţie.

Mie personal, mafia în halate albe, mi-a greşit două operaţii, ultima, o banală extirpare de bilă, la o clinică particulară, de mare fiţe, nu vă spun cât a costat. Mi-au spart uretra cu o sondă prost pusă, am pierdut aproape un litru de sânge, de atunci viaţa mea a devenit un chin.

Mai mult, văzând că îmi pot permite o operaţie costisitoare, mafia în halate albe s-a pus pe capul meu. M-au speriat că am cancer la pancreas şi că o să mai trăiesc doar două săptămâni. Asta dacă nu mă operez imediat, eventual în Israel!

Mă pricep un pic la oameni, îi „scanez” şi cam ştiu ce le poate pielea. Aproape douăzeci de ani de lucrător de comerţ exterior, cu negocieri crîncene săptămânal, mi-au ascuţit senzorii de depistare a CMM (canalii mici sau mari).

Medicul, doctorul în medicină din faţa mea, altfel un tip distins şi inteligent, minţea, mă minţea! M-am dus la vechiul meu prieten, generalul Ştefan Blaj, mare medic, mare om, care nu a spus nimic când i-am povestit păţania mea. Jurământul lui Hipocrat îi interzice să vorbească un „confrate” de rău. Să vorbească, aşa că mi-a făcut cu ochiul şi un gest băieţesc, cu un deget! Mi-a dat să fac analize la Spitalul Militar Central, de care aparţin, cel mai bun spital care există, acolo nu este mafie, doar masoni.

Nu am făcut operaţia indicată şi trăiesc, trăiesc bine, vorba lui Băse, şi în ziua de astăzi! Au trecut sute şi sute de săptămâni şi... nimic! Dacă o să-l mai văd vreodată pe cancerosul ăla de doctor fiţi siguri că o să-i sparg faţa! Pentru binele lui, sper că a fugit în Germania sau State!

Vedeţi, trebuie să ai mult noroc ca să scapi sănătos din mâna mafiei în halate albe!

Dragi lupi, padawani şi hobbiţi, acum sute de ani nu mergea lumea atât de des la doctor! Ce acum sute, mi-l amintesc pe străbunicul meu, Vicenţiu de la Luica, care, până la 97 de ani, nu a văzut un medic, decât la partidele de poker şi vânătoare cu doctorul Ionescu din Olteniţa, tot din familie. A murit dintr-un accident de călărie, fugărea fetele prin păpuşoi!

Văd cu groază milioanele de babe şi moşi care umplu sălile de aşteptare ale medicilor... degeaba! După o anumită vârstă, vizita la medic este pur un eveniment social, nimic nu mai ajută, organismul nu mai reacţionează. Dar, nu, mafia în halate albe cultivă spaima faţă de moarte, ca să le ia banii săracilor pensionari. Nu sunt ei bogaţi, dar sunt mulţi...

Mă duce gândul că spaţiul serviciilor medicale este umplut de indivizi puşi pe căpătuială, care pun negustoria înaintea medicinei. La un test-sondaj doar 3% dintre studenţii de la Facultatea de Medicină, anul I, au declarat că au ales această profesie ca „pe un har”!

Dacă intraţi pe mâna mafiei în halate albe nu mai ieşiţi de acolo! O să vă găsescă boli cu nume de speriat, o să vă terorizeze cu analize dezastruoase, apoi o să vă îmbolnăviţi de altele, din cauza medicamentelor prescrise.

Personal, am ieşit de sub dictatura mafiei în halate albe. Nu am mai fost la un medic de cinci ani de zile şi nici nu o să mai mă duc! Niciodată! Şi nici nu ştiţi cât de bine şi liber mă simt fără „asistenţă medicală”. Săptămâna trecută am spart, singur-singurel, doar eu şi căţeii mei, trei căruţe de lemne! De ce să mă duc la doctor, ca să mă sperie cu valori anormale ale analizelor şi să-mi inducă sentimentul că sunt vinovat şi bolnav? Să prescrie regim alimentar care îţi distruge plăcerea vieţii? De ce? Ca să prelungesc bătrâneţea, penibilă, limitatoare şi dureroasă cu câţiva ani de zile? Nu sunt deloc masochist!

Când s-o găsi remediul universal, viaţa fără de moarte şi tinereţea fără bâtrâneţe, să ştiţi că o să fiu primul care o să-mi iau cardul de sănătate. Până atunci pot să şi-l bage undeva...

Dragnea si Dancila, o noua CONFRUNTARE! Surpriza! Care e marul discordiei acum

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Banii tai

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI