Evenimentul Zilei > Horoscop > HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR 10 ianuarie 2022. Nativii acestor zodii vor da lovitura în dragoste și în afaceri
HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR 10 ianuarie 2022. Nativii acestor zodii vor da lovitura în dragoste și în afaceri

HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR 10 ianuarie 2022. Nativii acestor zodii vor da lovitura în dragoste și în afaceri

Prima zi din săptămână vine cu multă energie pentru unele zodii, dar și cu multe probleme. Dar este şi o zi bună de discuţii cu partenerii, fie de viaţă, fie de afaceri, în sensul analizei şi trasării unor proiecte viitoare.

HOROSCOP,   10 ianuarie 2022

 BERBEC   Eşti tentat să cheltuieşti mult, fiind doar o descărcare din cauza unei instabilităţi emoţionale trecătoare. Orice lucru are şi o parte bună, benefică, concentrează-te, trebuie să reuşeşti! Promovează-ţi interesele cu îndrăzneală – stelele îţî sunt favorabile, atît în afaceri cît şi în dragoste. De fapt, pentru un procent dintre Berbeci, pare a fi o nouă relaţie sentimentală. Surprize plăcute.

Poţi să-ţi îmbunătăţeşti astăzi modul de viaţă de o manieră agreabilă. Ai o stare de surescitare cerebrală, provocată de multele gânduri. Dar şi de problemele pe care le ai.  Totuşi, filozofia ta de viaţă te face să vezi lucrurile dintr-un unghi mai favorabil, dintr-o perspectivă mai bună. Te bucuri de o bună intuiţie care te ajută, atăzi, la rezolvarea problemelor cotidiene. Soluţia unei probleme este la îndemâna ta. Concentrează-te şi vei reuşi!

TAUR  Evită activităţile care nu sunt absolut necesare.  Fereşte-te să iei decizii bazându-te pe informaţiile aduse de cei care poartă vorbele, „răspândacii”, dar nu ştiu nici ei pe ce lume sunt! Totuşi nu lua lucrurile în tragic dacă total sau parţial lucrurile întârzie, sau nu se finalizează chiar cum îţi doreai.  Este şi o zi bună de discuţii cu partenerii, fie de viaţă, fie de afaceri, în sensul analizei şi trasării unor proiecte viitoare. Poţi trece cu uşurinţă un obstacol dacă iei în serios sfaturile unei persoane competente în domeniu. Mai ales dacă este o problemă de sănătate, medicală, sau de dietă. Concepţia nativilor din Taur, zodia proprietăţilor, despre bunuri şi bani suferă astăzi o modificare minoră. Urmare unor informaţii din presă.

GEMENI   Puţină încetineală nu strică, pentru ca relaxarea are virtuţile ei. Sunt favorizate numai activităţile de rutină, nu-ţi schimba programul obişnuit. Poate, o veste despre nişte bani! Toată dimineaţa eşti ocupată sau ocupat cu precizarea idealurilor, ambiţiilor şi posibilitatea parvenirii pe scara socială. Adică vrei să-ţi schimbi serviciul, sau să te apuci de noi studii.

Ceea ce configuraţia arată că nu ar fi o idee prea bună! Din nou luxul devine o necesitate cotidiană. Pe de altă parte, carisma ta este în creştere şi poţi avea o serie de succese sociale. Dragostea este bine aspectată, sănătatea este mulţumitoare, dar, dar… banii sunt cam absenţi în horoscop. Proiectele începute azi au toate şansele să fie benefice. Schimbarea anului, noul an îţi aduce noroc în afaceri şi în dragoste!

RAC   Se pare că te pregăteşti de un drum, dar nu ai niciun chef! Mizezi prea mult pe defensivă în acest moment. Poate ai dreptate şi experienţa îţi spune că poate fi foarte obositor şi neplăcut. Ziua de astăzi este o perioada plină de evenimente pentru zodia Racului. Sunt şi nişte pregătiri de făcut şi nişte praguri de trecut.

La un moment dat, probabil că în jurul prânzului, din cauza vitezei o s-o iei pe arătură, de nu se mai înţelege nimeni cu tine. Apoi, uiţi brusc totul! Dragostea este atât de bine aspectată încât îţi trebuie frâne  pe toate roţile ca să nu o iei razna după oricine şi oricând. Cere ajutorul unui Geamăn parşiv, dar tare în gură sau unui Leu indolent, dar amoral, care să te apere de prea multă celebritate în această zi memorabilă şi să ţină solicitanţii de ajutor la un nivel acceptabil…

LEU  Te simţi bine în pielea ta, şi azi nu-ţi mai faci griji. Ba, chiar îţi faci un mic cadou, o carte, ceva simplu de îmbrăcăminte… Relaxează-te seara, poate la un film nou, poate muzică bună! Ai nişte poliţe de plătit şi trebuie să demonstrezi anturajului că meriţi aprecierile şi preţuirea de care te bucuri. Şi mai ales postura de lider. Nu că responsabilitatea şi seriozitatea ar fi marile tale calităţi, dar nu trebuie să te laşi furat prea des şi minimalizat, niciodată!

Este o perioadă numai bună de promovare profesională sau de o altă schimbarea avantajoasă. Eşti într-o perioadă de emulaţie, avînt şi expansiune. Profită şi realizează ceva, finalizează un proiect, termină lucrurile începute. Totuşi, o schimbare este necesară.  Noi prietenii şi/sau alianţe. Pentru leii născuţi în ultimul decan: o nerealizare care te pune pe gânduri, mai ales că nu meritai eşecul respectiv. Uneori, calea spre Infern este pavată cu intenţii bune!

FECIOARA   Eşti în toane bune şi zâmbeşti tot timpul. Se pare că ai găsit piatra filozofală, pentru că buna ta dispoziţie este contagioasă şi obţii aprobarea şi cooperarea celor din jur! E de bine… Totuşi ideile îţi vin foarte repede – găseşti soluţii şi legături la toate situaţiile prezentate astăzi. Astăzi ai dificultăţi să te adaptezi la ambianţă, la ritmul impus. Trebuie să te menajezi, nu face eforturi mari astăzi, oboseala ta a devenit cronică. De asemenea nu trebuie să te laşi distras şi influenţat de veştile care circulă la serviciu. De obicei tensiunile produc alte tensiuni şi lipsă de productivitate. Şi tu nu vrei asta! Pe seară, un ceai si o carte buna, pot să-ţi reducă din suma tensiunilor provocate de griji.

BALANŢA   Poţi să desfăşori o energie inepuizabilă, la prima vedere. Nimic nu îţi pare prea greu, tot la prima vedere! Astăzi nu trebuie să fii original cu orice preţ, fă ceea ce se aşteaptă de la tine! Transformarea care pare că are loc în sufletul tău este doar de suprafaţă, de fapt răspunzând unor comandamente sociale. Cu Venus retrograd în Capricorn, te poţi lansa într-o cursă palpitantă pentru bani şi amor. Tradiţia spune că nu poţi să le ai pe amândouă, aşa că nu fugi după doi iepuri în acelaşi timp. În ultima parte a zilei stai bine cu norocul. Dar nu cumpăra nimic în ultimele ore ale perioadei  pentru că este pagubă curată.

SCORPION  Emotivitatea nu te ajută prea mult, ai probleme de rezolvat în activitatea ta.  Abordarea sistematică a situaţiei iti dă datele necesare rezolvarii. Cere ajutor, nu intra în criză de timp! Mijlocul zilei îţi oferă o mulţime de ţinte, dar mai ales din domeniul anturajului. Te înverşunezi să le arăţi prietenilor de la serviciu sau de la facultate, sau de unde activezi, cine eşti tu cu adevărat, şi dacă i-ai lăsat în pace cu acul tău cel veninos, până acum, a fost din cauza Legii Junglei: „cruţaţi-i pe bătrâni, pe nevolnici… şi pe fraieri !”. Ai timp şi pentru dragoste şi pentru carieră, chiar şi pentru familie, pentru că ai viteză, nu glumă!

SĂGETĂTOR  Astăzi te gândeşti la plaje însorite şi la cocotieri, nu prea ai chef de iarnă şi de frig. Pe plan sentimental este momentul unor discuţii. Discuţii plăcute şi, adeseori, chiar necesare! Monotonia vieţii şi platitudinea oamenilor sunt capcane mortale pentru dinamicii centauri. Nu te speria, o să gaseşti ceva cu care să-ţi condimentezi ziua. Mici sau mai mari probleme cu sănătatea.  O veste bună, pe care o aşteptai cam de multişor.  Atenţie la mijloacele de transport în comun.  O amică din zodia Berbecului, un alt semn de foc, îţi este favorabilă în toate şi te poate ajuta, dacă nu o s-o ofensezi cu veşnicele tale ironii. Ultima parte a zilei, a perioadei îţi aduce un dar neaşteptat. Moderaţie în relaţiile cu Racul şi Vărsător

 CAPRICORN  Cu Soarele, Venus retrograd şi Pluton în zodie, aspectate complex, se poate spune astăzi că ai o viaţă plină. Ai şi aspecte favorabile, profită de ele, dar cu masură, nu risca, nu te grăbi! Rezolvă cu mult calm discuţiile cu sexul opus – diplomaţia şi intriga au rezolvat infinit mai multe probleme decât violenţa şi războaiele. Ultima parte a perioadei, odată cu Saturn, protectorul tău, bine aspectat, îţi este favorabilă la bani – câştiguri mici, dar necesare. Statistic vorbind, câteva procente din cei născuţi sub semnul Capricornului îşi sărbătoresc ziua de naştere. La Mulţi Ani! Cu sănătate, belşug şi amintiri frumoase !

VĂRSĂTOR  O zi a dezvăluirilor, ba chiar interesantă sub aspectul trăirilor emoţionale. Aspecte favorabile cumpărăturilor făcute cu bani puţini, dar cu inspiraţie, domeniul neguţătoriei e avantajat. O periodă favorabilă mai ales pentru nativele zodiei… care poartă ochelari. Poate aşa o să vadă mai bine că anturajul nu  li se potriveşte! Sunt favorizaţi, în special cei care lucrează în domeniile high tech, în informatică şi comunicaţii.  Un dar neşteptat şi o veste bună. Ai câteva prilejuri  bune de afirmare  – mai ales în cercul de prieteni, sau între rude. Pe de altă parte stelele arată „un nou început” (pleonasm! – dar merge…) poate o nouă relaţie, poate un nou segment al vieţii!

PEŞTI  Domneşte o mare tensiune în jurul tău, dar trebuie să-ţi păstrezi calmul. O zi plină, densă, plină de probleme, dar pentru că eşti calm şi organizat reuşeşti să ţii lucrurile sub control! Magnetismul personal al nativilor, carisma cum se spune, este în creştere – poţi rezolva uşor  problemele sentimentale şi să convingi partenerii de afaceri. De asemenea poţi aborda uşor noi prietenii, relaţii de dragoste, chiar. Din nou: nu exagera cu mesele şi mîine se mănîncă, fii disciplinat şi organizează, deci, regimul alimentar.  Banii şi veniturile, în general, sunt bine aspectate, încasările pe care le aştepţi vor fi puţin întîrziate – câştiguri mici dar suficiente – împărţite, însă, cu alţii.