Evenimentul Zilei > Horoscop > HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR. Mulți nativi sunt la o răscruce importantă a vieţii lor. Lăsați-vă în voia intuiţiei
HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR. Mulți nativi sunt la o răscruce importantă a vieţii lor. Lăsați-vă în voia intuiţiei

HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR. Mulți nativi sunt la o răscruce importantă a vieţii lor. Lăsați-vă în voia intuiţiei

O zi întreagă de întrebări şi răspunsuri? Nu refuza nimic, dar nici nu face „mişcari” - păstrează zâmbetul pe buze, stelele tale protectoare te vor proteja in continuare! Domn Profesor a făcut horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP     8  octombrie  2021

 BERBEC   Un procent oarecare dintre nativi pot fi la o răscruce importantă a vieţii lor. Trebuie să te laşi în voia intuiţiei. Situaţia este cum ai văzut-o de prima dată, prima impresie contează! În a doua parte a intervalului trebuie să dai dovadă de prudenţă şi chiar suspiciune în analiza unor veşti şi informaţii. Parcă, astăzi, mai ales pe seară, nu-ţi găseşti locul. Zâmbeşte şi o să fie bine!

TAUR   Pe plan emoţional eşti sprijinit de cei din jurul tău, care au încredere în capacitatea ta şi te încurajează. Doar cu vorba, de fapt tu ai mare nevoie de bani, dar este bine şi aşa! Trebuie să te comporţi, la serviciu, acasă mai subtil, mai diplomat. Dacă poţi, trebuie să descurajezi pe potenţialii ostili. Nu refuza nimic, dar nici nu face „mişcari” – păstrează zâmbetul pe buze, stelele tale protectoare te vor proteja in continuare!

GEMENI  Viaţa ta pare a fi o cursă prin munţi, fără frâne! O clipă de neatenţie şi… gata, ţi-a luat altcineva banii! Astăzi nu te lăsa pradă comodităţii, fii atent, se apropie o curbă periculoasă! Emoţiile tale sunt pastelate iar pozitia relativă dintre Venus şi alte planete arată, mai ales în a doua parte a intervalului, un interes crescut pentru relaţii romantice. In prima parte a zilei, dimineaţa, ai o mică complicaţie de ordin financiar: o factură sau ceva de plătit cu care nu eşti de acord, sau altceva de genul acesta.

RAC  Toamna îşi intră în drepturi şi tu regreţi timpul frumos, dar astăzi reuşeşti să prevalezi şi să convingi prin afirmarea dorinţelor de armonie şi pace care te caracterizează zodiacal. Evită să te enervezi degeaba din cauza unor nimicuri sau a unor defecte de comunicare.  Fii deosebit de clar în discuţii sau în negocieri. Ziua de astăzi este un bun prilej să recapeţi iniţiativa, mai ales în familie.

LEU    Dedică ziua lucrurilor obişnuite, cotidiene, de rutină şi mai ales nu te împrumuta, nu da bani cu împrumut, evită băncile şi pariurile! Toată lumea ştie că eşti generos, unii pot profita! Fă-ţi stereotipuri de exprimare! Nu te repezi, din nou, să faci promisiuni. Şi, mai ales nu cataloga oamenii şi faptele. Este o activitate păguboasă pentru tine din care te alegi cu o imagine distorsionată asupra realităţii. Oamenii se schimbă, situaţia se schimbă – nu este bine să încremeneşti în peisaj!

FECIOARA   Este ziua ta norocoasă, mai ales în planul sentimental.  Conjunctura îţi indică o posibilă întâlnire neaşteptată, dar care te bucură mult, mai ales prin noutaţile pe care poţi să le afli. Sunt şi unele aspecte care arată noroc la bani, la obţinerea lor sau la cheltuirea lor inspirată, pentru că după cum spune înţeleptul chinez „sunt două căile să faci avere – să câştigi mulţi bani sau să faci cheltuieli inspirate”.

BALANŢA   Te îndrepţi spre o perioadă cu reuşite, în care prietenii iţi vor fi sprijin, iar familia ajutor! Ai încredere, tot ce a fost greu a trecut! Viitorul îţi e favorabil, nu mai sta pe gânduri! Fi selectiv şi reţinut în promisiuni, mai ales nu promite nimic pe termen lung. Pe de alta parte nu exagera cu analiza şi sinteza. Cel mai adese lucrurile sunt dezarmant de simple. Trebuie să recuperezi timpul pierdut! Timpul se recuperează în dauna altui timp, din nefericire…

SCORPION   O zi întreagă de întrebări şi răspunsuri? Posibil! Dialectica aceasta te poate duce la unele certitudini! Sigur, dacă şi faci ceea ce trebuie, bate şi ţi se va deschide, caută şi poţi găsi! Amână orice îţi pare legat de domeniul banilor sau al poziţiei. Peste câteva zile configuraţia planetară îţi este din nou binevoitoare şi poţi beneficia de influenţe cosmice care chiar daca nu iti vor umple buzunarele, în orice caz nu le vor goli. Poţi onora obligaţiile trecute, dar şi astea numai în sume mici.

SĂGETĂTOR   Ai tendinţa să încerci să convingi, să seduci, ca să-ţi întăreşti încrederea în forţele proprii! Ai marea calitate să poţi să o iei mereu de la început, fie în profesie, fie în dragoste. Câştiguri neaşteptate urmate de unele veşti pe care le consideri bune. Te simti aproape excelent ceea ce este un motiv suficient sa tii nasul pe sus. Înfumurarea şi aerele de primadonă îţi vor trece imediat când o să faci socoteala cât ai cheltuit perioada asta şi ce datorii ai de achitat.

CAPRICORN  Concentrează-te pe problemele zilnice, nu te risipi în direcţii utopice. Trebuie să continui cu datele pe care le ai, eşti pe drumul cel bun. Afacerile simple sunt cele mai profitabile! Bate un vant de libertate, mai ales prin buzunare si prin portofel, asa ca pune-ţi capul la contribuţie cum să faci rost de bani! În orice caz, nu de la bănci, cămătari sau cooperative de credit! Stelele îţi sunt favorabile, aşa că o să te descurci şi de data asta. Ca un acrobat fără plasă!

VĂRSĂTOR   Nu prea îţi place ce se întâmplă, ai vrea să critici pe cei din jurul tău! E o acţiune riscantă, mai bine propune soluţii mai bune decât cele cu care nu eşti de acord! Fii constructiv! Trebuie neaparat să analizezi evenimentele din ultimul timp, sa tragi concluziile care se impun şi să iei imediat măsurile necesare. De asemenea, trebuie să continui cu aceleaşi metode verificate de până acum. Permite lucrurilor să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel.

PEŞTI   Vrei să fii ascultat, ca să ştii dacă ai dreptate, dar nu ţi se dă atenţie. Vorbeşte mai tare, spune bancuri, fă pe clovnul… puţin teatru, sau cabaret, nu a stricat niciodată! Nici astăzi! Pare a fi o mică criză, dar gestionează totul cu mare grijă, stelele arată că poate fi vorba de o păcăleală, o informaţie distorsionată de presă, prieteni sau rude. Astăzi evită schimbarile bruşte de program şi mai ales nu lasa anturajul, chiar bine intentionat, sa te conduca şi să-ti organizeze viaţa.