Ziua norocoasă în această vară în funcție de zodie. Ce mesaj transmit astrele

Ziua norocoasă în această vară în funcție de zodie. Ce mesaj transmit astrele Horoscop. Sursa foto Dreamstime

Horoscop. Fiecare zodie are o anumită zi în această vară care se aliniază cel mai bine cu personalitatea sa și care îi va aduce noroc. Toți nativii vor avea parte de experiențe memorabile în următoarea perioadă. Ei trebuie doar să aibă sufletul deschis și să se bucure de viață.

Horoscop. Berbec

Venus în Leu aduce pasiune și entuziasm în viața ta amoroasă. Acest tranzit, care are loc pe 11 iulie 2024, este setat să lumineze sectorul tău de dragoste. Sunt șanse mari să te îndrăgostești și să te simți iubit și apreciat.

Taur

Marte intră în Taur pe 8 iunie 2024, permițându-ți să duci dorințele la nivelul de acțiune. Există o încredere grozavă în energia ta în această perioadă. Vei face multe schimbări bune în viața ta și te vei bucura de fiecare experiență.

Gemeni

În timpul lunii noi în Gemeni, pe 6 iunie 2024, ești într-o misiune de a descoperi mai multe despre tine. Vei primi o doză suplimentară de inspirație, îți vei face prieteni și vei avea parte de surprize memorabile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Horoscop. Rac

Cea mai norocoasă zi a ta de vară va fi pe 5 iulie 2024, în timpul lunii noi în Rac. Luna este conducătorul hărții tale planetare, făcând energia acestei zile foarte puternică pentru emoțiile tale. Te vei simți conectată cu latura ta intuitivă și vei face pace cu trecutul.

Leu

Cea mai norocoasă zi pentru tine e pe 4 august 2024, în timpul lunii noi în Leu. Luna aceasta din zodia ta este o șansă de a te elibera. Vei învăța să te iubești mai mult și să ai încredere în tine.

Fecioară

Fecioară, vei avea parte de multe surprize plăcute pe 16 iunie 2024.Acest tranzit aduce un val de nostalgie și tandrețe. Îți vei face ordine in gânduri și în suflet.

Zodii

Horoscop. Sursa foto: Dreamstime.com

Balanță

Venus intră în Balanță pe 29 august 2024, extinzând vibrațiile verii puțin mai mult pentru tine. În calitate de conducător planetar, Venus aduce armonie, frumusețe și o notă de romantism lumii tale. Vei avea timp să te relaxezi și să petreci timp cu cei dragi.

Horoscop. Scorpion

Pe 9 iulie 2024 vei primi un val de claritate și inspirație. Pallas, asteroidul creativității și inovației, iese în sfârșit din zona retrogradă. Este momentul să te concentrezi pe muncă și să îți deschizi afacerea mult dorită.

Visătoare, zodii, basme

Fericire. Sursa foto Dreamstime

Săgetător

Când Juno intră în Balanță pe 9 august 2024, asteroidul căsătoriei este mai mult decât fericit să fie într-o dispoziție iubitoare și romantică. S-ar putea să te îndrăgostești de un prieten apropiat sau să îți găsești marea iubire într-un loc special.

Capricorn

Pe 21 iunie, prima lună plină te invită să faci pași îndrăzneți către obiectivele tale. Până la sosirea celei de-a doua luni pline, pe 21 iulie, vei întâmpina câteva probleme, dar doar așa vei aprecia momentele frumoase.

Vărsător

Luna plină în Vărsător pe 19 august 2024 este momentul tău de a sărbători toată dăruirea pe care ai dat-o în ultimele luni. Asigură-te că îți rezervi puțin timp liber pentru a petrece cu cei dragi sau pentru a te relaxa.

Pești

Pe 24 august 2024, Vesta, asteroidul casei, confortului, siguranței și devotamentului intră în zodia ta. Acest tranzit aduce o energie complementară, de bază, relațiilor și vieții tale amoroase, oferindu-ți șansa de a învăța ce e dragostea.