Editura Evenimentul si Capital

Horoscop Raportul Comitetului PARA: OZN, fantome, Yeti, monștri, vampiri, ectoplasme, elfi, telekinezie, dispariţii şi apariţii, telepatie, dedublări, reîncarnări, teleportări...

Radu Ștefănescu
Autor: | | 0 Comentarii | 7027 Vizualizari

Horoscop Pot exista lucruri oculte, fiinţe şi fenomene, dar pe lîngă acestea pare a fi ceva de natura unei politici oculte care acţionează pentru a înlătura suspiciunile umane şi furnizează explicaţii care ori sunt destul de bune pentru a satisface curiozitatea, ori îndreaptă cercetările pe drumuri greşite”.

11 ianuarie

Horoscop Pe 11 ianuarie s-au născut Alexander Hamilton, Rod Taylor, Jean Chretien, Boris Caragea, Leonid Dimov, Carol Popp de Szathmary.

Horoscop 11 ianuarie - "Ziua artei fotografice în România", desemnată printr-o Hotărâre de Guvern din ianuarie 2010; este marcată în ziua de naştere a lui Carol Popp de Szathmary (n.11.I.1812-m.14.III.1887), unul dintre primii fotografi români, precum şi unul dintre primii fotoreporteri de război ai lumii (Mediafax 14.V.2010). Carol Popp de Szathmary, pictor, grafician şi fotograf, este considerat primul fotograf de artă român (a realizat primele fotografii-document ale Bucureştiului din vremea sa); a fost pictorul Curţii regale în timpul lui Carol I; a participat la Războiul de independenţă (1877-1878), imortalizând pe carton, apoi pe pânză, acţiunile soldaţilor români. Sursă RADOR.

Horoscop Sinaxar, Cuviosul Teodosie cel Mare, începătorul vieţii de obşte, primul călugăr care s-a stabilit pe lângă gloriosul Ierusalim. Cuviosul Vitalie.

Iniţial, protector al pruncilor şi al femeilor însărcinate, sau cu probleme la naştere, Cuv. Teodosie, primul călugăr de obşte, devine protector şi stăpân şi peste cutremure.

Horoscop Analizând istoric acest detaliu asistăm la modul de edificare a mitologie, a legendei, cum se conferă puteri unui Sfânt.

În 11 ianuarie 1838 a avut loc, la orele prânzului, un mare cutremur de pământ cu epicentrul în Vrancea. După descrierea cronicarului: „La Sf. Teodosie s-a întâmplat cutremur mare, de povestesc bătrânii că nu se putea sta omul în picioare, de s-aplecau copacii cu vârful la pământ, vitele şi oile zbierau, iar câinii urlau a mort”. Th. Speranţia

Horoscop Nu se ştie exact câte vieţi s-au pierdut, câte sate s-au distrus, câte oraşe au fost mistuite de foc, urmare a cutremurului. Multe...

Poporul a interpretat dezastrul, nenorocirea care se abătuse asupra-i, ca pe o pedeapsă a Sfântului, care nu fusese respectat. În logica populară imbatabilă, cine poate dezlănţui urgia cutremurului, acela poate să o controleze şi deci să apare de cutremur.

Horoscop Mai are Cuv. Teodosie o particularitate care îmi place foarte mult: alungă dăunătorii, pe profitori. Pilda care ni s-a transmis arată un călugăr foarte bătrân care nici nu mai putea să meargă, dar tot sare în ajutorul oamenilor. Dus pe braţe pe ogoarele bântuite şi pustiite de lăcuste şi omizi el se roagă Sf. Treimi şi spune: „Aşa vă porunceşte Stăpânul vostru cel de obşte al tuturor, să nu pierdeţi ostenelele omeneşti şi să nu mâncaţi hrana săracilor!”. Iar dăunătorii au pierit pe dată!

Ce bine ar fi să vină Cuv. Teodosie şi pe la noi şi să alunge lăcustele şi omizile cu două picioare, că tare mai are nevoie țara de îndepărtarea dăunătorilor!

Horoscop Aici trebuie să vă răspund la o întrebare pusă de mulți dintre domniile voastre, în ziua în care îl pomenim pe primul anahoret. De ce m-am pustnicit? Simplu, este un pas către o vedere obiectivă și generală, către pace și bine, prin asceză, abstinență, sărăcie și renunțare. Pacea și binele vi le dau vouă!

⃰ ⃰ ⃰

Horoscop „Pot exista lucruri oculte, fiinţe şi fenomene, dar pe lîngă acestea pare a fi ceva de natura unei politici oculte care acţionează pentru a înlătura suspiciunile umane şi furnizează explicaţii care ori sunt destul de bune pentru a satisface curiozitatea ori îndreaptă cercetările pe drumuri greşite” – arăta cunoscutul scriitor Charles Fort prin anii ’20 .

Horoscop În ultimul secol, secolul XX, al ştiinţei şi al tehnologiei, milioane de persoane au fost confruntate cu diferite fenomene paranormale. Subiecții vorbesc de super-civilizaţii, de gigantice nave intergalactice, de străini de pe alte planete. Acum cîteva sute de ani se discuta despre demoni, spirite, vrăjitoare şi magie. Este vorba, oare, despre aceeaşi realitate explicată în raport cu nivelul tehnologic ?

Horoscop Începutul mileniului trei este şi prilejul unor clasificări, statistici şi concluzii. Astfel, ”Comitetul pentru studiul fenomenelor paranormale de la Bruxelles”, faimosul Commité PARA, cum i se spune, a publicat, la începutul anului 2018, Raportul său pentru secolul XX. Revizuit și adăugat. Rezultă că aproape trei milioane de persoane au semnalat în secolul trecut, un fenomen paranormal – OZN, fantome, Yeti, creaturi nocturne, vampiri, ectoplasme, elfi, telekinezie, dispariţii şi apariţii, telepatie, dedublări, reîncarnări, teleportări, etc.etc.

Horoscop Comitetul PARA ia în consideraţie numai episoadele verificabile, sau colective; se pare că numărul fenomenelor paranormale în care a fost implicată o singură persoană, care nu a avut la îndemână un aparat foto, sau o videocameră este de ordinul a zece milioane, numai în în secolul XX. Aceste date au fost clasificate şi catalogate. Astfel, dintre cei care au raportat fenomene paranormale 67,6% sunt tineri sub 35 de ani, 24,3% sunt adulţi între 35 şi 65 de ani şi numai 1,3% aparţin vîrstei a treia; 6,8% nu şi-au precizat vîrsta. 62% sunt întîlniri de diferite grade cu OZN, 9% sunt apariţii ale lui Yeti, diferiţi monştri sau creaturi ale nopţii, 15% constituie fenomenele cu substrat religios şi 14% nu au fost clasificate, fiind fenomene mixte de genul: „Soarele a venit astă noapte şi mi-a cântat!”. (vezi filmul ”Întâlnire de gradul trei”. Pe Pământ există, se pare, 336 de castele sau locuri bântuite de fantome şi un număr catalogat de 56 de strigoi, fantome celebre care apar la date fixe.

În secolul XX, spiritismul a fost într-un regres considerabil faţă de secolul XIX cu circa 78%. În mod oficial s-au înregistrat în secolul ştiinţei 244 769 de vrăjitoare, magicieni şi diferiţi sfinţi sau diferiţi trimişi pe Pământ. Până în prezent s-a anunţat Sfârşitul Lumii de 396 de ori. În secolul trecut s-au înregistrat oficial 26 de religii satanice. Tot în secolul XX au existat un număr de 176 de persoane cu calităţi paranormale (mutanţi) atestate şi verificate ştiinţific, în condiţii de laborator – fără a se putea formula o explicaţie convenabilă pentru abilitățile lor, uneori uimitoare.

Horoscop Calitativ, studiul este descurajant pentru cine aşteaptă spectaculosul, scandalul cu orice preţ. Se pare că 89% dintre fenumenele paranormale nu sunt fenomene neobişnuite – fiind vorba de manifestări naturale sau de starea vicioasă a observatorilor. Nebunia gotică anglo-saxonă” de care se plîngea marele Shakespeare este vinovată, în mare măsură, de numărul impresionant de fenomene paranormale raportate în SUA şi Anglia. Studiul insistă asupra faptului că nu se pune în discuţie existenţa fenomenelor paranormale, ci obiectivitatea observatorilor umani.

Horoscop De fapt nici unul dintre aceste fenomene sociale de masă nu au făcut obiectul studiului unor specialişti neutri şi competenţi, spune Comitetul PARA. Numai în anul 1939 un grup de sociologi şi psihologi de la Princetown au făcut un studiu al panicii produse de faimoasa transmisie radio, de Halloween, a lui Orson Welles a „Invaziei din Marte”.

Studiul are aproape trei mii de pagini, o mulțime de anexe, grafice și tabele. O lucrare științifică care demonstrează statistic că umanitatea nu s-a schimbat, spiritual, prea mult din neolitic și până în ziua de astăzi. Probabil că este vorba de o constantă a umanității, se subînțelege că spiritul, sufletul, este constant, nu orice, oricum și oricând evoluează!

Horoscop Acum vă rog să mă scuzați, am foarte mult de lucru, m-am apucat, ca și Hefaistos, zeul îndemânatec, dar șchiop, de mai multe lucruri în același timp. Dar, dacă le termin, o să vă placă! În orice caz muzica lui TSFH, muzica simfonică a secolului XXI, îmi dă energie și inspirație, dar doar primele albume, cele instrumentale, ultimile sunt departe de începuturi. Compromisuri făcute comercialului și gustului îndoielnic al mulțimii, iar culmea ridicolului este că corul care cânta cu putere și convingere în limba latină a fost înlocuit cu câte o fată cu vocea mică și îndoielnică, de obicei acoperită de orchestra învolburată. Decadență...

Apoi o să stau la sfat cu elfii, gnomii și hobbiții. Se întâmplă lucruri și ei știu ce și cum. Lucruri și fapte care vi se ascund. Dar, din pădurea Virginiei se vede mult mai bine, decât de pe malurile Dâmboviței... La revedere, zodiilor, ne întâlnim mâine, dacă o vrea bunul Dumnezeu!

⃰ ⃰ ⃰

horoscop

BERBEC O zi ceva mai liniştită, cu toate că îţi desfăşori activitatea într-un mediu concurenţial, iar colegii tăi nu sunt nişte mieluşei, mai curând niște crocodili! Dar azi nu apare nicio ameninţare care să te pună în gardă! Lasă ambiţiile şi vanitatea de o parte şi bucură-te de primavară. Perioada zilei de azi este pentru cei născuţi sub semnul Berbecului o perioadă bună ca sa admire natura, adică natura umana. O mică supărare dar pe total perioada - îţi este favorabilă. Vorbe şi bârfe, dar nu trebuie să le dai nicio importanţă. Nu lua decizii pe termen lung, mai ales în ceea ce priveşte banii. Astăzi este ziua în care trebuie să dai dovadă de exactitate şi precizie, altfel vei avea de pierdut. Trebuie, de asemenea, să fii foarte clar în exprimarea sentimentelor. Nu trebuie să vorbeşti mult. Pregăteşte din timp ce ai de spus, fă-ţi stereotipuri de exprimare şi repetă de mai multe ori ceea ce este într-adevăr important pentru tine. Așa nu poţi să greşeşti.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI
Tema zilei
14:02 Înregistrare cu un GREU DIN PSD: „Îl cheamă la DNA să spună că domnul preşedinte…” LA CINE SE REFERĂ? Breaking news 13:08 Războiul dintre Carmen Dan și Gabriela Firea s-a mutat la Parchet! L-a turnat omul primarului pe subalternul favoritei lui Dragnea? 13:07 ATENTAT POLITIC EȘUAT. Cum a reușit Liviu Dragnea să scape dintr-o nouă ambuscadă. Editorial de Dan Andronic. 11:35 SCANDAL MONSTRU în direct la Antena 3. EXISTĂ O CÂRTIŢĂ a SRI? În urma dezvăluirilor, CINEVA DIN PSD poate fi exclus. Alertă în politică 09:10 Dragnea şi Firea AU BĂTUT PALMA ÎN CEx pentru un SCOP COMUN. De abia AZI S-A AFLAT! Funcţie importantă... 09:08 Adevărata bombă de la CEx al PSD? LUI TĂRICEANU NU-I VA PLĂCEA... Breaking news în politică 08:49 Victorie amară pentru Dragnea. Există un SACRIFICIU NEŞTIUT. Puciştii vin puternic pe turnantă. NEWS ALERT 08:44 Contribuția noului Binom SRI – Parchetul General la rămînerea lui Liviu Dragnea în fruntea PSD. Gândul lui Cristoiu 08:43 Şi totuşi, FIREA L-A ÎNVINS PE DRAGNEA înainte de CEx. Avem un nou NR. 1 ÎN PSD. Breaking news 17:07 DEZVĂLUIRI incendiare din CEx al PSD. Momentul de COTITURĂ care l-a SALVAT pe Liviu Dragnea de la debarcarea din PSD 13:46 DRAGNEA anunță REMANIEREA: „Nu trebuie să rămână în GUVERN” 13:39 Dragnea A PĂŢIT-O RĂU! SĂ FIE MÂNA PUCIŞTILOR? Numai la asta nu se aştepta şeful PSD... Breaking news politic 12:25 „Problema PSD ului și a lui Dragnea nu este CORUPŢIA, ci PROSTIA ajunsă chiar la rang de VIRTUTE” 12:16 Trădare în CEx al PSD? Declaraţii incendiare ale lui Marian Oprişan: „NU MOR DE DRAGUL LUI DRAGNEA” Breaking news 10:22 Scandalul din CEx ajunge la acuzații grave. Cine din PSD dă de băut PROCURORILOR pentru a scăpa de DOSARE de evaziune FISCALĂ? Alertă 10:22 Previziunea lui ION CRISTOIU despre CEx PSD: „Se va SFÂRȘI prost” 10:21 Firea a aflat detaliile murdare din CEx al PSD. Dragnea va lovi năprasnic, dar ADEVĂRATA BOMBĂ vizează două nume din Guvern 10:20 Băsescu îl face pe Dragnea cu ou și oțet: Atât de nociv încât până la sfârşitul anului va trebui să plece 09:07 DECLARAȚII la ieșirea de la ȘEDINȚA CEx. FIREA: „S-a CERUT EXCLUDEREA mea” 09:05 Dragnea A CÂŞTIGAT LUPTA DIN CEx al PSD! Declaraţia care spune totul. Breaking news-ul anului în politică

Articole salvate