Evenimentul Zilei > Horoscop > Horoscop Minerva, 31 iulie. Pentru nativii acestei zodii, viața se va schimba definitiv. Descoperă că lumea nu funcționează așa cum credeau
Horoscop Minerva, 31 iulie. Pentru nativii acestei zodii, viața se va schimba definitiv. Descoperă că lumea nu funcționează așa cum credeau

Horoscop Minerva, 31 iulie. Pentru nativii acestei zodii, viața se va schimba definitiv. Descoperă că lumea nu funcționează așa cum credeau

Pentru cei care nu sunt în concediu, este prima zi de weekend, de relaxare, după o săptămână plină. Chiar și așa, mulți nativi sunt conectați la problemele legate de muncă, de viitorul carierei,dar îi frământă și problemele personale.

Berbec – Te eliberezi de toate ambițiile pe care le-ai depășit și care au condiționat succesul, dar și eșecul. Intri într-un nou ciclu profesional, într-o poziție puternică și de mai mare responsabilitate. Întreabă-te pentru ce dorești să fii recunoscut. Poți iniția mișcări care aduc schimbări constructive, care susțin solidaritatea la locul de muncă.

Taur – Renunți la modul în care crezi că funcționează lumea. Poți descoperi un adevăr mult mai profund. Accentul se pune pe situație financiară, dar și pe o legătură intimă. Aduce alegeri care îți vor schimba viața definitiv. Nu ai control asupra lor, dar rămâi fidel valorilor și obiectivelor pe termen lung. Îți revendici puterea și autoritatea.

Gemeni – Și la tine importanța relațiilor personale sunt aduse în prim plan. Ești pus în situația de a alege. Ajungi la capătul drumului cu unii și descoperi un potențial mai profund, în alții. Analizează mai atent natura relațiilor cu părinților tăi. Dar și mentalitatea care caracterizează societatea în ce privește căsătoriaangajamentul, banii și puterea.

Rac – Vei afla multe despre psihologia ta, despre modul cum gândești și acționezi. Se pune accentul pe cooperare, negociere și găsirea soluțiilor care să funcționează pentru toată lumea. Ai putea să descoperi că cel mai mic lucru poate declanșa o avalanșă de sentimente. Încearcă să nu-ți asumi prea multe lucruri de făcut.

Leu – Treci de la un loc de muncă la o pasiune care face să fii propriul stăpân. Este o șansă de a rearanja, restructura și reconstrui o viață. Primești înapoi, atât cât îi dai. Ai putea să te întrebi care este diferența dintre realitate și fantezie. Ai putea să te simți mai vioi și să ai mai multă încredere în capacitatea naturală de vindecare.

Fecioară – Ai putea să începi un nou proiect care implică creație, să te îndrăgostești din nou sau poate să redescoperi iubirea din inima ta. Indiferent ce a fost în trecut, rămâi în prezent ca să creezi viitorul. Ești dispus să depui eforturi serioase pentru ceea ce dorești? Creează un spațiu de lucru dedicat și modernizează echipamentul de lucru.

Balanță – Dacă ai evitat să te confrunți cu o parte din trecutul tău, ar putea fi imposibil să faci asta și acum. Comunicarea iese în evidență. Cel mai bine ar fi să o apuci pe drumul cel mai greu. Ai șansa să ștergi și să te eliberezi de trecut și de orice bagaj emoțional. Chiar dacă ai impresia că atingi fundul sacului, sapă mai adânc.

Scorpion – Ești văzut ca un angajat valoros și ai șansa de a vorbi despre munca ta și despre cum contribui la materializarea obiectivelor profesionale. Este o perioadă în care ți se solicită să îți evaluezi propriile performanțe și să prezinți planurile profesionale viitoare. Poate fi vorba despre un nou contract sau despre o altă formă de comunicare.

Săgetător – Ai abilitățile, resursele și talentele de care este nevoie pentru a crea sau a atrage veniturile pe care le dorești. Ai mai multă încredere în tine. Merită mult mai mult decât crezi. Trebuie să fii ceva mai serios dar asta nu înseamnă că îți pierzi spiritul aventuros. Ar fi bine să îți faci copii de rezervă materialelor pe care le predai.

Capricorn – Când vine vorba despre muncă, vrei totul și ești dispus să muncești și să dai atenție la tot ce poate să funcționeze. Încăpățânarea ta ar putea speria oamenii, dar nu poți schimba cine ești. Parteneriatele și colaborările de afaceri sunt bune. Mai mult, ajungi la persoanele care ți-ar putea fi de ajutor.

Vărsător – Dacă cineva îndrăznește să spună sau să scrie ceva împotriva ta, probabil nu vei da atenție. Cel mult vei spune o vorbă în doi peri, surprinzându-i cu detașarea ta. Nu îți fie teamă să te exprimi printr-o ieșire tipică ție, în ciuda posibilelor consecințe! Îți poți asuma mai multe riscuri acum și poți vorbi despre ce se întâmplă la locul de muncă.

Pești – Ai șansa să construiești punți spre ceva la care ai sperat mult. Poate să dureze ceva pentru a materializa și a construi căi noi, însă. Încredere în viziunea ta, mai ales că poți inspira sprijinul de care ai nevoie de la prieteni, este cheia. Pui în aplicare noi reguli care îți pot face viața la birou sau la muncă, mai puțin stresantă.