Evenimentul Zilei > Actualitate > Horoscop Minerva 14 iulie. Un singur motto: „Fii sincer, nu-ți fie frică, mergi înainte”.
Horoscop Minerva 14 iulie. Un singur motto: „Fii sincer, nu-ți fie frică, mergi înainte”.

Horoscop Minerva 14 iulie. Un singur motto: „Fii sincer, nu-ți fie frică, mergi înainte”.

Minerva ne aduce horoscopul zilei. Iar astăzi, 14 iulie, se anunță schimbări importante pentru toate zodiile.

Horoscopul lui Minerva vine, pe 14 iulie, cu vești mixte. Însă, în același timp, pentru toți oamenii avem un singur îndemn: „Fii sincer, nu-ți fie frică, mergi înainte”.

 

Berbec – Fii conștient de ce își doresc oamenii cu care lucrezi și fă-ți o notă mentală pentru a îndepărta gunoiul pe care alții îl aruncă asupra ta. Ești un individ sensibil. Probabil că vor doar să obțină un fel de reacție de la tine. Fii sincer cu privire la modul în care te simți și explică afirmațiile în loc să fii pur și simplu scurt. Nu există nimeni de care să-ți fie frică să te apropii. Mergi înainte.

Taur Comunicarea greșită în cercul tău  social ar putea crea un conflict major la care nu te aștepți. Poate că nu erai la fel de aproape de cineva pe cât ai crezut inițial. Este o moment bun pentru a te bucura să citești despre o nouă cultură sau o perspectivă complet diferită de a ta. Indiferent dacă ești pe drum, citești sau vorbești, concentrează-te astăzi pe educație.

Gemeni Îți poți arăta aprecierea față de acea persoană specială din viața ta cumpărând ceva frumos pentru casă. Indiferent dacă împărțiți o casă sau nu, fă acest cadou – posibil o piesă de artă de bun gust, o sculptură sau ceva din altă țară. Acest lucru nu numai că va menține interesul pentru dragostea dulce, ci vă va face să te simți foarte bine. Încrederea ta se ridică la noi niveluri.

Rac -Vezi latura pozitivă a iubirii și cât de mare și de apreciată poate fi o ființă într-o relație angajată pe termen lung. Caută inspirația cuplului fericit în imaginea unor persoane cunoscute. Dacă ai fost nerăbdător să avansezi cu o situație romantică, înțelege de unde vine cealaltă persoană. Dacă nu este pregătită pentru iubirea ta, dă-i spațiu, nu o/îl sufoca.

Leu – Astăzi, contracte și acorduri legale. Oamenii vor dori să audă ce ai de spus. Dacă ai dorit să călătorești sau să studiezi pentru a-ți îmbunătăți cariera, este momentul să faci un plan real. Mulți se vor simți mai puternici și mai optimiști pe măsură ce timpul trece. Să te abții să judeci. Vor urma zile în care vei găsi potrivit să stai pe canapea și să te uiți la televizor.

Fecioară Apropie-te de cineva nou și pune umărul la o cauză mai mare decât propria ta avansare. Aliază-te cu oamenii oferind sprijin în loc să-l ceri. S-ar putea ca alții să nu aibă o vanitate la fel de dură pe cât vor să creadă și să arate. Nu lăsa ca visele tale sau gândurile despre partener să te distragă la muncă. Ar putea duce la unele consecințe grave.

Balanță – Fii atent la viața profesională și iubește viața cât mai clar posibil. Din fericire, astăzi ai posibilitatea de a fi cu partenera/ul ta/tău. Acest lucru te încurajează să fii tare și să creezi legături în mod spontan, pasionat și entuziast. Fi îndrăzneț. Ar putea fi o noapte care să vă transforme complet relația. A aștepta perfecțiunea de la tine sau de la ceilalți însă, nu are niciun avantaj.

Scorpion Trecutul pare să se întoarcă cu o notă de nostalgie, pe măsură ce un prieten sau o fostă relație reapare. Aceasta ar trebui să fie o experiență destul de interesantă și probabil că aveți multe de discutat și mai multe în comun acum decât în trecut. Ceea ce se întâmplă după această întâlnire poate fi un nou capitol al unei povești de iubire în curs de desfășurare.

Săgetător Dacă ți se pare că ai pierdut mult timp așteptând să se întâmple ceva, fă prima mișcare. Vei întâmpina obstacole în această perioadă și vei realiza că trebuie să îți ajustezi felul de a acționa pentru a avea succes. S-ar putea să e ia gura pe dinainte și să spui ce ai în minte. Poți încerca să o dai pe glumă, dar odată ce ai spus-o nu ai cum să o retractezi. 

Capricorn Repară sau înlocuiește aparatura sau tehnica de calcul care nu funcționează corect. Este o zi bună pentru a fi tu. Profită în timp ce această energie te susține. Munca pe care ai făcut-o va inspira pe cineva să te urmeze. Nu ai niciun motiv să ascunzi deciziile tale de bugetare și, dacă vorbești despre aceste informații, vei vedea că alții pot face la fel de bine ca și tine.

Vărsător – Există o cantitate extraordinară de energie astăzi care așteaptă să fie dezlănțuită. Știi în ce te bagi înainte de fluierul de deschidere a arbitrului. Dacă te simți plictisit sau blocat într-o rutină din viața ta de zi cu zi sau dacă te simți fără chef, atunci ar putea fi de vină Mercur, stăpânul comunicării, care a schimbat placa și te provoacă și dinamicul Marte, care și creează sentimentul de incertitudine.

Pești Dacă te simți blocat, partenerul sau iubita te poate ajuta. Lasă garda jos și permite-ți să îți simți emoțiile. Este posibil să primești o ofertă nouă și neașteptată, mai ales dacă lucrezi în industria textilelor. Dacă dorești să investești în cripto-monede, inițiază-te în domeniu. Discută cu cineva de încredere dacă trebuie să alegi între două opțiuni deopotrivă de atractive.