Evenimentul Zilei > EVZ Special > Horoscop Minerva, 10 iulie. O iubire ascunsă iese la suprafață pentru nativii din această zodie. Mare atenție!
Horoscop Minerva, 10 iulie. O iubire ascunsă iese la suprafață pentru nativii din această zodie. Mare atenție!

Horoscop Minerva, 10 iulie. O iubire ascunsă iese la suprafață pentru nativii din această zodie. Mare atenție!

Horoscop Minerva, 10 iulie. Ce ne rezervă prima zi de weekend. Minerva a făcut horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Berbec – Este o perioadă bună pentru realizarea prototipurilor. Un supervizor sau un manager poate fi brusc critic sau provocator. Pentru a face față acestui lucru, ia în considerare practicile sănătoase care implică foarte mult respirația. Încearcă să nu te împotmolești în greutățile zilei, încât să nu reușești să observi oportunitățile care apar. Alege cu înțelepciune persoanele în care ai încredere.

Taur – Creezi o posibilă tensiune în cercul tău social. Dacă sari direct la concluzii și lași emoțiile să înlocuiască rațiunea, ai putea strica prietenii importante și chiar imaginea de sine. Stai calm. O relație secretă, o iubire ascunsă sau un detaliu personal ar putea ieși la suprafață dacă nu ești atent. Trăiești din nou acel sentiment ciudat de ceva rău. Ești încă cu mintea împărțită între muncă și o persoană dragă.

Gemeni – Deși poți avea și febră din cauza confuziei, tot ce trebuie să faci este să îți asculți inima și apoi să acționezi. Dacă raționezi fiecare pas pe care îl faci, confuzia se poate agrava. De ce nu-ți place acest moment când totul este nou și plin de posibilități?! Iertarea este sfântă, iar această nebunie corectată te ajută să rezolvi lucrurile fără ca vreunul dintre voi să simtă că a fost vinovat.

Rac – Ziua va fi una plină de surprize interesante. Abordează-le cu recunoștință și vei fi uimit de numărul de lucruri care par să apară în mod natural. Inima ta generoasă va fi răsplătită în moduri neașteptate. Prietenii vechi vor reapărea. Deschide-te spre conversații. Acționează spontan și cu pasiune. Este important să vorbești clar și să spui exact la ce te referi.

Leu – Dacă dai prea multe informații sau spui ceva inexact, ai putea face prima impresie greșită. Amintește-ți, că mai puțin, uneori însemnă mai mult. Ești încurajat, să te vezi cu prietenii și, dacă este posibil, să faci mișcări îndrăznețe, care împing lucrurile în favoarea. Indiferent dacă alegi romantismul, creativitatea, copiii sau divertismentul, ascultă-ți intuiția și inima înainte de a decide.

Fecioară – Poți să faci ce vrei, cu o singură condiție: să spui persoanei apropiate adevărul despre o problemă pentru care te simți vinovat. Dacă vorbești, acasă sau într-o atmosferă privată și confortabilă, vei descurca lucrurile. Apoi, poți merge mai departe și te poți bucura de relație. Obții ceea ce vrei până la urmă. Sigur, ceea ce dorești s-ar putea schimba de la o zi la alta, dar deocamdată speranța este vie.

Balanță – Astăzi te poți confrunta cu obstacole în comunicare care te împiedică să flirtezi cât ai vrea. Citește de două ori mail-ul sau SMS-ul înainte de al trimite. Greșelile stupide de ortografie nu sunt chiar atât de amuzante acum. Dacă a trecut ceva timp de când nu ai mai iubit, pregătește-te ca acele sentimente familiare să reapară. Vestea bună este că atmosfera se va schimba în curând.

Scorpion – Ar trebui să te simți puternic știind că există un sistem de sprijin extraordinar care te apără în cazul în care lucrurile se strică. Ieși și dă o șansă care s-ar putea să nu o fi luat în considerare înainte. Pe urmă decizii, după decizii toată ziua. S-ar putea să îți faci griji cu privire la o alegere dacă a fost corectă sau nu. Cu toate acestea, dacă ai nevoie de o pauză la serviciu, ia-ți o zi liberă, dacă este posibil.

Săgetător – Există o calitate minunată a grijii profunde și a angajamentului pasional cu privire la relațiile tale săptămâna aceasta. Ai ajuns la un moment în care simți că ai dori să faci ca aranjamentul să fie și mai sigur sau să reiei în vreun fel anumite obiceiuri. Procedează cu încredere! Poate că în cărți este o lună de miere sau chiar o a doua lună de miere.

Capricorn – Ești determină să fii hotărât să obții ceea ce vrei. La urma urmei, de ce ar trebui să fii singurul care nu este alături de persoana viselor sale ?! Preia controlul și mergi pe linia asta. Cineva care ți-a plăcut a interpretat greșit ceva ce i-ai spus sau a postat pe FB. Găsește o modalitate de a repara lucrurile fără a face o afacere prea mare din asta.

Vărsător – Dacă ești în căutarea unui umăr pe care să plângi, s-ar putea să fie cam ca atunci când cauți acul în carul cu fân. Concluzia este că nu vei găsi cu ușurință ceea ce dorești. Încearcă să ai muzică în apropiere în timp ce lucrezi. Alege ceva care să fie liniștitor și relaxant. Dacă muzica nu este permisă la locul de muncă, ascultă la căști. Astfel face pace cu restul lumii va face ca ziua să treacă mult mai ușor.

Pești – Ziua poate aduce multe emoții conflictuale. Este posibil să fii într-o poziție confortabilă și familiară, dar agățatul de succesele din trecut nu este întotdeauna cea mai bună mișcare în carieră. Eforturile de vânzări și întâlnirile cu echipa sunt favorizate. Oprește-te și fă-ți niște calcule și planuri. Nu îți fie teamă să renunți la o poziție care nu mai funcționează pentru tine.