Evenimentul Zilei > Horoscop > Horoscop Minerva, 10 august. Ziua în care se rezolvă multe probleme financiare. Atenție la sănătate!
Horoscop Minerva, 10  august. Ziua în care se rezolvă multe probleme financiare. Atenție la sănătate!

Horoscop Minerva, 10 august. Ziua în care se rezolvă multe probleme financiare. Atenție la sănătate!

Sănătatea este cheia bogăției și a succesului. Dar pentru asta trebuie să fim cumpătați și să nu devenim sclavii muncii, chiar dacă problemele financiare sunt inevitabile. Minerva a făcut horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Berbec – Ar putea fi niște momente dificile cu nevoile celor din familie! Cineva îți va da un sfat extraordinar. Acest lucru te va ghida în direcția corectă. Faci câteva mișcări inteligente în carieră. Vei observa multe schimbări pozitive în plan financiar. S-ar putea să te trezești cu unele dureri sâcâitore, cum ar fi o durere de cap sau de dinți.

Taur – Inginerii IT care caută un loc de muncă nu ar trebui să se gândească încă la schimbarea domeniului. Cei care s-au pensionat recent se pot gândi să lucreze în calitate de consultanți. Banii se adună nu se cheltuie. Persoanele în vârstă care suferă de dureri articulare se vor simți mai bine. Atenție și la consumul de dulciuri și de lactate.

Gemeni – Nu te mira dacă observi mai multă claritate și te concentrezi mult mai ușor după aceea. Profita din plin de ea. Dacă ești prezent online, fii tot timpul pe fază. Nu pierde din cauza lipsei de planificare. Deocamdată vorbim despre un echilibru bănesc dacă îți vei supraveghea și tu cheltuielile. Te simți mult mai bine decât te-ai simțit în ultimul timp.

Rac – Este foarte ușor să atragi atenția asupra ta și să fii apreciat de cei mai în vârstă. Deci, poate fi un moment incredibil pentru progres. Lumea de la serviciu va aprecia ritmul în care îți faci treaba. Vin banii după o muncă de trei luni cât ai tot fost amânat cu plata, neașteptat, și îți va ușura povara financiară. Vei fi energic și într-o contiuă alergătură.

Leu – Sănătatea este cheia bogăției și a succesului. Când acorzi prioritate unei stări de sănătate bune, totul în jurul tău înflorește. Dacă poți acorda prioritate îngrijirii de sine, vei înflori mental și fizic. Dacă a existat un proiect pe care l-ați ținut deoparte din cauza complicațiilor, scoateți-l din dulap și începe sălucrezi la el. Va aduce bani.

Fecioară – Este o zi în care să te bucuri de fructele muncii tale. Atenție că invidia celorlalți va crește. Nu te va influența, dar te va stresa. Ți se încredințează câteva sarcini provocatoare. Aceste noi responsabiități inspiră și scot la iveală tot ce este mai bun în tine. Se pot declanșa simptome ale unei afecțiuni majore din cauza tendinței de a mânca în exces.

Balanță – Vin vești bune despre o sumă mică de bani care ți-ar putea intra săptămâna aceasta. Banii îți intră direct în cont. Dacă dorești o să îi economisești cu folos banii, depozitele pe termen scurt mi se par cea cele mai bune. Găsește noi modalități de a reduce stresul și anxietatea și, de asemenea, modalități de a te bucura de o viață normală și fericită.

Scorpion – Unele conversații interesante despre idei noi și evenimente mondiale interesante. Acest nou raport intelectual te-ar putea aduce mai aproape decât erai înainte. Este posibil însă ca cheltuielile să depășească veniturile. Va trebui să controlezi orice tendință de a face cumpărături, deoarece ar putea declanșa unele probleme financiare majore.

Săgetător – Una dintre cele mai bune modalități prin care poți trece peste îngrijorările tale, în special cele care nu-ți dau pace, este mișcarea. Te gândești să investești în ceva durabil cum ar fi terenuri și alte proprietăți. Banii investiți în această perioadă trebuie să fie profitabili pentru tine. Ai grijă de corpul tău și respectă restricțiile alimentare cu atenție.

Capricorn – Ești conștient că toate cunoștințele sunt în continuă evoluție și este important să rămâni la curent cu schimbările. Echilibrează nevoia de muncă cu relaxarea. Uneori cele două lumi coincid. Schimbarea în carieră se poate dovedi bună. Înveți lucruri noi care te vor ajuta să îți îmbunătățești semnificativ finanțele. Fii conștient de alimentele pe care le consumi.

Vărsător – Te simți lipsit de concentrare, în special la locul de muncă, ceea ce poate duce la greșeli sau întârzieri. Gândirea aprofundată aduce beneficii și te ajută să trăiești o viață pașnică lipsită de crize financiare. Dacă ți-ai neglijat propriile nevoi în ultima vreme, fă-ți timp pentru a-ți ajuta copiii sau pentru a nu mai lucra cu noaptea în cap.

Pești – Controlul obiceiurilor în ce privește cheltuielile este un semn de maturitate și de creștere și pentru tine. Vei lua decizii financiare mai bune. Gândește-te cu atenție înainte de a lua orice decizie în ceea ce privește proprietatea. Durerile de cap care revin te pot doborî și pot afecta negativ și celelalte aspecte ale vieții.