3 zodii care își vor înfrunta karma în acest an. Totul se va întoarce împotriva lor

3 zodii care își vor înfrunta karma în acest an. Totul se va întoarce împotriva lor Sursa foto Dreamstime

Horoscop chinezesc. Anul acesta, trei zodii vor fi nevoite să înfrunte karma și să se confrunte cu răul pe care l-au făcut altora. Ele pot să scăpa de probleme, doar dacă nu vor mai greși.

Horoscop chinezesc. Astrologia orientală, spre deosebire de astrologia occidentală, își reprezintă semnele zodiacale cu 12 animale și atribuie influență anului nașterii asupra evenimentelor viitoare și a relațiilor interpersonale. Trei zodii își vor plăti karma anul acesta și vor avea parte de răul pe care l-au făcut altora în trecut.

Horoscop chinezesc. Bivol

Potrivit horoscopului, cei născuți sub semnul Boului se vor confrunta cu karma în 2024 sfidând convențiile și lăsând în urmă energiile negative. În general, se anticipează că Boul va găsi o modalitate de a se separa de relațiile dăunătoare și de a ajunge la pace cu trecutul, lăsându-l în cele din urmă să plece. Este indicat să nu mai repeți greșelile din trecut.

Maimuță

Cei născuți sub energia acestui animal se vor confrunta cu probleme nerezolvate care le-ar putea împiedica dezvoltarea financiară. Astrologii au declarat că există șanse să scape de situațiile neplăcute, dacă realizează că nu este bine să se comporte urât cu cei din jur și să dea țepe.

Ne puteți urmări și pe Google News
karma

Sursa foto Dreamstime

Horoscop chinezesc. Porc

Cei născuți sub semnul Porcului își vor înfrunta karma în acest an, deoarece trebuie să abordeze o criză existențială și să depășească confuzia. Acești indivizi sunt remarcați ca parte a semnelor care vor plăti karma în 2024. Ei vor putea trece peste dacă își vor schima percepția asupra vieții.

horoscop chinezesc

Sursa foto Dreamstime

Șobolan

Cei din zodia Șobolan au parte de multe schimbări în Noul an Chinezesc, dar pozitive. Apar oportunități pe plan profesional, care vor aduce o poziție mai bună în companie sau un salariu mai mare. Pe plan sentimental, nativii singuri se vor simți pregătiți să cunoască pe cineva, însă au nevoie de timp și libertate. Ei trebuie să aibă sufletul deschis și să profite de toate oportunitățile.

Șobolanul avea ocazia să se descopere așa cum este cu adevărat și să renunțe la măști. Trebuie să ai încredere în forțele proprii pentru că nimeni nu îți va sta în cale. Ar trebui să te gândești mai des la lucrurile bune din viața ta și să te bucuri de ele.