Evenimentul Zilei > Actualitate > Horoscop, 17 iulie. O zi în care aceste zodii pot lua decizii cruciale. Regulile jocului se schimbă
Horoscop, 17 iulie. O zi în care aceste zodii pot lua decizii  cruciale. Regulile jocului se schimbă

Horoscop, 17 iulie. O zi în care aceste zodii pot lua decizii cruciale. Regulile jocului se schimbă

Început de weekend în care nativii fiecărei zodii au timp să-și tragă sufletul după o săptămână de muncă. Minerva ne spune ce ne-au hărăzit astrele pentru 17 iulie.

Berbec – Comunicarea și gândirea, sunt elemente esențiale astăzi. Acest aspect poate fi catalizatorul de care ai nevoie pentru a trece la un nou nivel. Dacă ți-a fost frică să faci un pas înainte, acest tranzit ar putea schimba regulile jocului. Ești inspirat să experimentezi alte practici care aduc perspective mai puternice.

Taur – Se creează conexiuni puternice care îți pot îmbunătăți ambițiile. Ești atras spre interior pentru a clarifica o viziune. Dar și pentru a aprofunda intimitatea legată de dorințele secrete și de temeri. Ridică-te deasupra nesiguranțelor și recâștigă-ți încrederea interioară pe măsură ce faci ceea ce ți-ai propus.

Gemeni – Informații importante care relevă calea care o ai de urmat. Fii deschis și gândește-te la viziunea cea mai optimistă. Analizează și redefinește, în mod conștient, relația ta cu autoritatea. Eliberează-te de condiționarea din jurul puterii, a intimității, a angajamentului și a autorității. Caută mai profund drumul către valorile tale.

Rac – Luna plină din Fecioară aduce șansa de a-ți revendica puterea profesională. Nu ai control total, dar deții un as în mânecă. Dă drumul bătăliei care implică vanitatea și ego-ul. Ar fi ideal să semnezi sau să finalizezi documente, planuri de călătorie, contracte și vize chiar dacă este duminică și ultima zi din lună.

Leu – Există informații care îți cer să reevaluezi unele angajamente financiare și intime, recente și semnificative. Onestitatea și transparența vor fi esențiale pentru aceasta. Este o șansă de a clarifica aranjamentele, astfel încât să ofere muncă în echipă și sprijin și să lucreze mai bine pentru toți cei implicați.

Fecioară – În toate interacțiunile, fii atent și caută profunzime, transparență și claritate. Evită presupunerile și comunicările cu dublu sens. Fiind weekend, te retragi în sine pentru a te odihni, a te reîncărca și a reflecta asupra scopului vieții tale și a viziunii asupra lumii pe care o ai. Revizui toate conversațiile avute recent.

Balanță – Poți avea ceea ce dorești, dar trebuie să ai curajul să și recunoști.  Iubește-te si acceptă-te așa cum ești și va fi mai ușor să aprofundezi conexiunile inimii care te te acceptă așa cum ești și îți oferă securitatea și libertatea pe care o dorești. Aceasta înseamnă să îmbrățișezi și părțile mai ciudate din tine.

Scorpion – Se cere un proces mai profund de reconectare cu copilul tău interior, cu adevărul și dorința inimii tale. Dacă ai negat toate aceste lucruri, acum ai o șansă să fii sincer cu tine însuți cu privire la ceea ce vrei și la felul cum te simți. Indiferent cum a fost trecutul, rămâi în prezent și vei începe să vezi posibilități în jur.

Săgetător – Reflectează asupra unui obiectiv pe termen lung și la viziunea cea mai optimistă despre viață. Fă alegeri înțelepte. Poți avea libertatea și securitatea de care ai nevoie ca să obții sprijinul partenerilor. Nu ar trebui să le explorezi, dar la luna plină din Fecioară aduce momentul adevărului.

Capricorn – Deși îți place să-ți construiești viața ca pe o afacere, este de preferat să te gândești cum să-ți sporești abundența pe viitor. Este un îndemn de a găsi o modalitatea de a îmbina, partea practică cu cea spirituală. Posibile vești despre o creștere salarială sau despre oferta unui loc de muncă mai bine plătit.

Vărsător – O schimbare în energie, te determină să reevaluezi angajamente personale și financiare importante. Dacă nu ești sigur în cine poți avea încredere, ai încredere în intuiția ta. Și păstrează-ți cărțile aproape de suflet. Nu trebuie să îți împărtășești afacerea cu lumea. Menține lângă tine, oamenii pe care îi cunoaști.

Pești – O situație socială se încălzește, puterile tale de manifestare crec, iar ceea ce ai dorit este la îndemână. Dar cine esti tu? Ce vrei? Nu ești aceeași persoană cu care ai fost în urmă cu câteva săptămâni, cu atât mai puțin acum câțiva ani. Aceasta este o șansă de a te alinia cu cine ești astăzi și un adevăr interior neschimbat, esențial.