Evenimentul Zilei > Actualitate > Honda Jazz Hybrid, primul subcompact hibrid, la Salonul auto de la Paris
Honda Jazz Hybrid, primul subcompact hibrid, la Salonul auto de la Paris

Honda Jazz Hybrid, primul subcompact hibrid, la Salonul auto de la Paris

Producătorul auto japonez Honda va prezenta, în premieră mondială, cu ocazia Salonului auto de la Paris de luna viitoare, modelul Jazz Hybrid, primul subcompact cu propulsie hibridă.

Portofoliul de autoturisme cu propulsie alternativă produse de consturctorul japonez Honda se îmbogăţeşte cu versiunea hibridă a modelului Jazz.

Primul subcompact hibrid de pe piaţă va fi etalat, în premieră mondială, la Salonul auto de la Paris, de luna viitoare, a anunţat, astăzi, Honda.

Honda Jazz Hybrid, care va utiliza acelaşi sistem de propulsie ca şi modelul hibrid Insight (motor pe benzină de 1.3 litri sprijinit de o mică unitate electrică) va ajunge la clienţi abia în prima parte a lui 2011.

Versiunea hibridă a modelului Jazz va emite, în medie, numai 104 grame dioxid de carbon la fiecare kilometru parcurs. Consumul mixt oficial (dar neomologat până în acest moment) este de 4,4 l/100 km.

Preţurile şi nivelurile de echipare pentru noua gamă Honda Jazz Hybrid vor fi comunicate în apropierea debutului comercial.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: