Elevii antrenorului Marius Croitoru s-au impus la limită, scor 1-0, singurul gol al partidei fiind  înscris de Enriko Papa, la două minute după pauză. Francezul Ongenda a bătut o nouă lovitură liberă, iar albanezul a trimis mingea, cu capul, în poarta apărată de Cristiano.

La polul opus, botoșănenii nu au reușit vreo victorie în ultimele șapte partide din campionat, în care au făcut cinci egaluri și au pierdut de două ori. Formația antrenată de Costel Enache stă puțin mai bine din acest punct de vedere. Chiar dacă au pierdut trei meciuri, jucătorii lui Hermannstadt au reușit și trei victorii în ultimele șapte jocuri. Aceștia s-au impus cu 2-1 în fața celor de la Academica Clinceni și au învins, cu același scor, pe Chindia Târgoviște și pe Universitatea Craiova. Toate reușitele au avut loc pe teren propriu.

Totuși, FC Botoșani este echipa care se află mai sus în clasament. Moldovenii ocupă poziția a noua, cu 12 puncte, în timp ce Hermannstadt este pe 11, cu două puncte mai puțin.

În ultima confruntare directă, Botoșani s-a impus cu 2-0 în fața lui Hermannstadt, tot pe terenul sibienilor, scrie digisport.ro.