Haos la Rapid: Coman s-a războit cu fanii, Răzvan Lucescu - tentat să plece

Haos la Rapid: Coman s-a războit cu fanii, Răzvan Lucescu - tentat să plece

Evoluţia slabă a Rapidului, aseară, la Chiajna, i-a făcut pe fanii giuleşteni prezenţi la meci să-şi exprime din plin nemulţumirea.

Rapid şi-a pus fanii în cap după ruşinoasa înfrângere de la Chiajna, 0-1 cu Concordia.

În minutul 82 al meciului s-a petrecut un nou episod din războiul pe care portarul Daniel Coman îl poartă cu galeria Rapidului de ceva vreme.

Enervat de înjurăturile fanilor şi de sticlele aruncate de aceştia în direcţia lui, Coman a ripostat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Portarul Rapidului i-a înjurat la rândul său pe suporteri şi a aruncat spre aceştia cu o sticlă găsită pe teren. Deşi a fost filmat în timpul incidentului, Coman neagă că s-ar fi întâmplat ceva! „E normală reacţia fanilor, ei voiau victorie, la fel ca şi noi. Chiajna a fost o surpriză plăcută, e o echipă care aleargă foarte mult.

Nu a ieșit cum am dorit, dar poate că fanii ne vor aplauda data viitoare, dacă vom învinge. Am râs când m-au înjurat pentru că ştiu că e doar un grup care mă contestă", a spus Coman. Nici Răzvan Lucescu n-a scăpat de supărarea suporterilor rapidişti

Fanii au strigat „Răzvan şi finii lui, cascadorii râsului", după care au scandat numele lui Marius Şumudică, fostul antrenor al Rapidului, acum la Braşov. „Dezamăgit? Nu ştiu. E un amestec de surpriză neplăcută şi de frustrare şi de amărăciune. O galerie frumoasă, care de obicei susţinea necondiţionat jucătorii şi care a condus echipa spre mari succese, a fost împotriva propriilor jucători. Astăzi s-a produs o fisură. E greu când un club este dezbinat.

Au fost înjuraţi oameni care au făcut istorie la acest club. Un punct ar fi însemnat cât de cât ceva în clasament, aşa suntem departe. Echilibrul s-a rupt la eliminarea lui Duarte. N-ai nici o șansă cînd suporterii te înjură în toată repriza a doua.

Oameni care au pus suflet pentru această echipă să fie înjuraţi... Dacă asta se vrea, să mergem spre distrugere, hai să mergem!

E păcat, se termină nişte ani frumoşi aici. Va fi greu să ne regăsim liniştea, motivaţia şi spiritul. Chiar dacă n-a fost cel mai bun meci, sunt meciuri care se câştigă urât şi spre final. Poate nici Cupa nu mai e un obiectiv, dacă suporterii nu vor asta", a spus Răzvan Lucescu, la GSP TV.