Hănescu explică de ce nu vine la baraj. "Nu are nicio legătură cu miza financiară"

Hănescu explică de ce nu vine la baraj. "Nu are nicio legătură cu miza financiară"

Jucătorul român de tenis Victor Hănescu nu va participa la barajul pentru rămânerea în Grupa Mondială a Cupei Davis, care se va desfăşura în această lună, la Bucureşti, România urmând să dea piept cu Cehia.

Cu toate că nu este accidentat, "prima rachetă a ţării" a decis să renunţe la un duel cu Tomas Berdych, jucător din top 10 ATP, şi să meargă la un challenger în Polonia. În urma acestei decizii, Adrian Ungur, jucător din afara top 100 mondial va fi vârful de lance al echipei României.

"Trec printr-o perioadă dificilă a carierei mele, după o primă jumătate a anului în care rezultatele obţinute în competiii nu au fost mulţumitoare. Pentru a remedia aceste probleme, am început un proces de pregătire tehnică, iar în acest moment nu am siguranţa unui randament maxim şi a obţinerii unui rezultat bun în Cupa Davis", s-a scuzat Hănescu, eliminat în primul tur la US Open, pentru absenţa de la duelul de la Bucureşti.

"Subliniez că decizia de a nu participa la meciurile de baraj nu are legătura cu nici o miză financiară şi nici cu suprafaţa de joc. Îi asigur pe colegii mei de echipă şi pe iubitorii tenisului ca privesc cu responsabilitate maximă prezenţa mea în echipa României, alături de care am fost si rămân", a mai spus "Hăne".

Ne puteți urmări și pe Google News