Evenimentul Zilei > Actualitate > Halep, relație cu băiatul lui Teia Sponte
Halep, relație cu băiatul lui Teia Sponte

Halep, relație cu băiatul lui Teia Sponte

Cea mai bună jucătoare de tenis din România trăiește o intensă poveste de iubire cu Costa Sponte

Simona Halep a spus în repetate rânduri ca, deocamdata, nu are timp pentru o relație amoroasa, dar în viitor și-ar dori sa-și întemeieze o familie.

Sponte senior, condamnat în „Dosarul Valiza”

Însă, ieri, întreaga presă din România a vuit la apariția zvonului conform căruia Simona Halep are o relație cu Costa Sponte ( 26 de ani). Este vorba despre baiatul lui Teia Sponte, fost vicepre- ședinte al echipei Steaua, cel mai apropiat prieten pe care-l are Gigi Becali, alaturi de Virgil Becali (varul sau).


FOTO: Costa SponteTeia a fost implicat în „Dosarul Valiza”, el fiind cel care, în 2008, a fost trimis de patronul Stelei, la Cluj, cu celebra geanta în care se gasea suma de 1,7 milioane de euro. De altfel, Sponte a și fost condamnat în acest caz la doi ani cu suspendare.

Stere și Teia și-au dat binecuvântarea

Conform spynews.ro, Costa o însoțește pe Simona la fiecare turneu și cei doi sunt de nedespărțit.

La fel ca și Halep, Sponte este aromân și se pare ca atât Stere cât și Teia, parinții tinerilor îndragostii, sunt de acord cu relația celor doi. Costa și-a dorit în trecut sa aiba o relație cu Madalina Pamfile, dar tatal sau a pus piciorul în prag și i-a interzis sa stea prin preajma „devoratoarei de fotbaliști”

În trecut, Simona a mai avut o relație cu Andrei Mlendea, fostul ei antrenor, dar povestea s-a încheiat brusc, atunci când tatal jucatoarei de tenis a aflat despre implicarea emoționala a fetei sale. „Trebuie să-ți vezi de treabă și să te concentrezi la tenis”, i-a spus Stere Halep, cel care l-a concediat pe Mlendea.