Succesul și notorietatea de care se bucură Simona Halep în ultimii trei ani se văd și în garajul liderei WTA. Aflată la Singapore, acolo unde se pregătește pentru Turneul Campioanelor, constănțeanca a aflat că va primi un cadou din partea oficialilor WTA.

Un cadou în valoare de 110.000 de euro: Porsche 911 GTS FOTO: PORSCHE.COM

Simona deține și un Porsche Panamera, în valoare de 100.000 de euro

Lidera WTA nu-și refuză plăcerea de-a conduce și Range Rover de 80.000 de euro FOTO: ZIARUL CONSTANȚA

Și-a scos un Porsche la vânzare

Este vorba despre un Porsche 911 GTS, în valoare de 110.000 de euro, care va intra în posesia Simonei, tenismena aflată în fruntea clasamentului întocmit pe baza rezultatelor din 2017. Este al 3-lea astfel de premiu pe care i-l oferă producătorul german. În 2014, Simona a primit un Porsche Carrera, pe care a decis să-l scoată la vânzare, în 2016, pe un site de specialitate.

De asemenea, în 2015, sportiva a devenit posesoarea unui Porsche Panamera. Simona e legată și de concernul Mercedes. Ea are un parteneriat cu producătorul german și deține un model AMG S63 4MATIC și un CLS AMG. În puținul timp liber pe care îl are, atunci când vine în țară, Halep conduce și un Range Rover.

Ion Țiriac, principalul sfătuitor al Simonei Halep, este un apropiat al celor de la Mercedes și bun prieten cu acționarul principal al firmei Porsche.