Evenimentul Zilei > Actualitate > Hagi l-a refuzat pe Gigi Becali
Hagi l-a refuzat pe Gigi Becali

Hagi l-a refuzat pe Gigi Becali

Gheorghe Hagi nu a uitat umilinţa la care a fost supus de Gigi Becali în timpul mandatului său pe banca tehnică a Stelei şi a refuzat noua propunere a latifundiarului. Hagi a făcut-o însă elegant, susţinând că are de lucru la academia sa din Constanţa.

Proiectul de cinci stele visat de Gigi Becali la Steaua s-a dus pe apa sâmbetei înainte de a fi pus în practică. Dorit de Gigi Becali la Steaua, Gheorghe Hagi a refuzat propunerea latifundiarului.
Becali visa să-l aducă la Steaua pe Hagi, alături de Anghel Iordănescu şi Ilie Dumitrescu.
"Munca mea rămîne aici, la Constanţa"

"Îmi voi continua activitatea aici. Poate de afară lucrurile par destul de simple, dar pentru mine nu e aşa. În ultimii doi ani am făcut muncă administrativă şi muncă tehnică.
Ştiţi că îmi place ca atunci cînd încep un lucru să mă dedic. Dorinţa mea e să continuu aici, cînd încep ceva, îmi place să mă ţin de treabă.  Mai avem un an în care trebuie să facem lucruri importante.
Nu mă mişc de aici în momentul de faţă. Asta nu are nici o legătură cu echipa cu care ar fi trebuit să lucrez, plus că Steaua e ceva aparte pentru mine.
E o provocare pentru oricine. Sînt momente în viaţă cînd trebuie să iei nişte decizii. Mi-ar plăcea ca într-o bună zi să mă întorc acolo unde-mi place. Munca mea rămîne aici, la Constanţa, cu Viitorul şi cu Academia", a spus Gheorghe Hagi.
Pentru a-l face pe Hagi să accepte propunerea de a prelua Steaua, Gigi Becali a făcut apel la apropiaţii şi rudele acestuia. Hagi a rămas însă de neclintit.

Iordănescu a refuzat şi el banca tehnică
Anghel Iordănescu a refuzat şi el oferta lui Gigi Becali de a pregăti Steaua. În schimb, generalul spune că s-ar simţi foarte bine în postul de preşedinte, postură din care vrea să medieze conflictul dintre Gigi Becali şi Ministerul Apărării Naţionale, proprietarul arenei din Ghencea.

În ciuda faptului că şi-a umilit toţi antrenorii care au trecut pe la Steaua sub domnia sa, Gigi Becali nu duce lipsă de candidaţi. Unii sunt propuşi chiar de latifundiar, alţii se autopropun.
"Aş fi de acord să preiau funcţia de preşedinte"

"A fost o propunere din partea lui Gigi Becali de a deveni antrenor. I-am spus că vreau să ajut mult Steaua, dar i-am spus că sub nicio formă nu voi antrena Steaua. I-am spus că cel mai bine e să se împace cu Piţurcă şi cu Ienei. Asta ar fi cea mai bună soluţie.
Aş fi de acord să preiau funcţia de preşedinte, însă i-am transmis că voi veni cu mulţi stelişti dacă voi reveni acolo, Hagi, Ilie Dumitrescu, Panduru. I -am mai spus şi de Dan Petrescu şi Gică Popescu.
Gigi nu a spus nu la nicio propunere, aş fi vrut să fac o punte de legătură între Steaua lui Gigi Becali şi Armată. Urma să facem un contract beton, dar din păcate lucrurile s-au împotmolit şi nu din vina lui Gigi Becali", a spus Anghel Iordănescu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: