Evenimentul Zilei > Politica > Guvernul a adoptat mai multe hotărâri prin care acordă ajutoare de urgenţă şi bani pentru infrastructură
Guvernul a adoptat mai multe hotărâri prin care acordă ajutoare de urgenţă şi bani pentru infrastructură

Guvernul a adoptat mai multe hotărâri prin care acordă ajutoare de urgenţă şi bani pentru infrastructură

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Corneliu Calotă, a anunțat că Guvernul a adoptat ajutoare de urgență în cuantum total de 2.638.450 de lei care vor fi acordate pentru 1.211 familii sau persoane singure.

"Sunt ajutoare care se acordă cu titlu individual pentru necesităţi legate de probleme grave de sănătate, repararea efectelor unor inundaţii sau incendii", a precizat Calotă, la finalul ședinței de guvern.

Tot azi, Guvernul a adoptat o hotărâre privind acordarea sumei de 93,750 de milioane de lei din Fondul de intervenţie prevăzut în bugetul Guvernului pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor şi calamităţilor din perioada iunie-septembrie 2014, informează Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, "aceşti bani vor fi direcţionaţi către 171 de localităţi din 15 judeţe şi au ca destinaţie principală refacerea unor lucrări de infrastructură rutieră, poduri, drumuri de acces care să rezolve problema izolării unor localităţi sau a unor părţi din acestea".

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: