Evenimentul Zilei > Politica > Cine pleacă din GUVERNUL DĂNCILĂ? Dragnea îi REUNEȘTE pe GREII PSD pentru a discuta ultimele DETALII
Cine pleacă din GUVERNUL DĂNCILĂ? Dragnea îi REUNEȘTE pe GREII PSD pentru a discuta ultimele DETALII

Cine pleacă din GUVERNUL DĂNCILĂ? Dragnea îi REUNEȘTE pe GREII PSD pentru a discuta ultimele DETALII

Liviu Dragnea, șeful PSD, i-a adunat pe toți liderii județeni pentru a discuta ultimele detalii despre guvernul Dăncilă. Mâine se va decide cine pleacă și cine rămâne.

Emoţii mari pentru miniştrii Guvernului Dăncilă. Mai este doar o zi până la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD în care se va decide cine pleacă şi cine rămâne. Astăzi se duc însă ultimele negocieri.

Potrivit RealitateaTV, care citează surse din PSD, liderii judeţeni apropiaţi de Liviu Dragnea au fost chemaţi la o întâlnire informală pentru a discuta pe marginea acestui subiect, dar şi despre ce i se va întâmpla Gabrielei Firea.

Miza cea mai mare a şedinţei PSD sunt ministerele Justiţiei şi cel al Dezvoltării Regionale. Practic, în mare parte, deciziile se vor lua astăzi, iar mâine, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, doar se vor formaliza.

Principalul subiect al Comitetului Executiv Naţional de mâine este remanierea guvernamentală. Surse din PSD spun ca va fi o remaniere guvernamentală amplă.

Gabriela Firea va fi un subiect separat de discuţie în cadrul şedinţei. Două sunt variantele. Fie să fie schimbată din funcţia de preşedinte PSD Bucureşti, fie să fie direct exclusă din PSD.