Greva foamei în Videle. Noul primar protestează față de managementul Spitalului Orășenesc

Greva foamei în Videle. Noul primar protestează față de managementul Spitalului Orășenesc Greva foamei la spitalul din Videle. Sursa Foto: Facebook

Cornel Gogan, noul primar din Videle, a intrat în greva foamei. Mai multe persoane s-au alăturat protestului noului edil.

Noul primar din Videle a intrat în greva foamei

Cornel Gogan este noul primar din Videle după ce a obținut aproximativ 2.500 de voturi.

După încheierea alegerilor locale, Cornel Gogan a anunțat că a intrat în greva foamei și protestează în fața Spitalului Orășenesc.

Acesta este nemulțumit de modul în care este condus spitalul de Victor Varjoghe.

Ne puteți urmări și pe Google News

spital, Videle

Nemulțumirea întregii comunități la adresa lui Victor Varjoghe

Primarul îl acuză pe actualul manager al spitalului că neglijează comunitatea:

„Este datoria mea pentru cetățenii din orașul Videle să fac acest lucru. Tema campaniei a fost Spitalul Orășenesc din Videle, sănătatea comunității noastre, o comunitate care, de mai bine de trei ani, este sfidată și este ignorată de actualul manager.

Consider că, doar așa, prin această măsură îmi pot arăta respectul față de cetățenii care mi-au acordat încrederea la alegerile locale.

Astăzi, în jurul orelor 15, am venit singur în incinta spitalului, am mers la dânsul în birou, l-am rugat respectuos să își dea demisia pentru două motive. Unu: concursul prin care a câștigat funcția de manager este declarată de Tribunalul Alexandria ilegal, și al doilea, pentru că tot timpul i-am spus că primarul este antrenorul de fotbal al echipei și că, astăzi, dânsul nu mai face parte din noua echipă și i-am adus câteva precizări despre starea spitalului, pe care o știm cu toții”, a transmis Cornel Gogan, noul primar al orașului Videle.

Cornel Gogan, greva foamei

Funcția de edil șef de la Videle a revenit liberalilor

Cu o diferență majoră de peste 800 de voturi, Gogan este noul primar din Videle.

La nivel județean, PNL Teleorman a pierdut alegerile, cu aproximativ 25% din voturi.

Actualul președinte al Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, ar fi reconfirmat în funcție de aproximativ 55% dintre alegători.