Evenimentul Zilei > Actualitate > Angajații unei gradine zoologice, ACUZAȚI de autorități pentru că au scos UN URS la o ÎNGHEȚATĂ, în oraș – VIDEO INCREDIBIL
Angajații unei gradine zoologice, ACUZAȚI de autorități pentru că au scos UN URS la o ÎNGHEȚATĂ, în oraș – VIDEO INCREDIBIL

Angajații unei gradine zoologice, ACUZAȚI de autorități pentru că au scos UN URS la o ÎNGHEȚATĂ, în oraș – VIDEO INCREDIBIL

O grădină zoologică din Canada este acuzată că nu a informat autoritățile, atunci când a decis să scoată un urs pe străzi pentru a-i oferi înghețată.

Discovery Wildlife Park din provincia canadiană Alberta a intrat în vizorul autorităților, după ce a postat pe Facebook un videoclip în care un urs este plimbat cu mașina prin oraș și i se oferă înghețată de la un drive-in, de la un fast-food din zonă, informează The Guardian.

Clipul a fost postat la începutul acestui an de gradina zoologică. În imagini apare un urs captiv stând aplecat peste fereastra deschisă a unei camionete și lingând cu entuzism dintr-o înghețată.

Pe fondul criticilor apărute în rândul cetățenilor, videoclipul a fost șters de pe rețeaua de socializare.

Cu toate acestea, grădina zoologică a precizat că transoprtarea ursului cu mașina s-a desfășurat în condiții de siguranță și nu a reprezentat niciun pericol pentru public.

Autoritatile din Alberta au pus sub acuzare grădina zoologică și proprietarii acesteia, susținând că ar fi trebuit să fie informate, înainte ca ursul să iasă din captivitate.