Alina Gorghiu și-a spus opinia despre suspendarea postului Realitatea TV într-o postare pe Facebook în care a folosit hashtag-ul #farapoliticaininstitutiilepublice. 

"Dovada perfectă a subordonării politice totale! Dictatura PSD din instituțiile publice se arată public iar! CNA a decis azi suspendarea emisiei Realitatea TV. Motivul: relatările din 10 august care l-au urcat pe pereți pe Dragnea!!!

Nu sunt o prietenă a conducerii acestui post, dar nu pot să nu constat că e o mizerie fără margini. De aceea indicele democrației pentru România a scăzut în ultimul an. Pentru că România e bolnavă până în miezul tuturor instituțiilor. Nu mai există echilibru sau profesionalism.

În 1767, Rousseau, în scrisoarea adresată marchizului de Mirabeau, exprima astfel “marea problemă a politicii”: “a se găsi o forma de guvernământ care să pună legea în slujba omului”.

Ceea ce atunci părea o provocare, la noi chiar se întâmplă: legea e pusă în slujba lui Dragnea", A scriS Alina Gorghiu contul personal de Facebook. 

Decizia de suspendare a fost cauzată de modul în care jurnaliștii postului Realitatea TV au relatat și comentat protestul din 10 august.

 

Te-ar putea interesa și: