„Gogoaşe” din serialul „Trăzniţii” începe lupta cu kilogramele

„Gogoaşe” din serialul „Trăzniţii” începe lupta cu kilogramele

Constantin Zamfirescu, actorul care îl interpretează pe „Gogoaşe” din serialul „Trăzniţii” de pe Prima TV, a decis să se implice în concursul „Dă burta jos!” organizat de revista „Men’s Health”.

El îi va susţine pe cei opt oameni care au fost aleşi să participe la această nouă ediţie a concursului care se desfăşoară în perioada 30 mai – 26 iunie. Constantin Zamfirescu se va antrena alături de concurenţi pentru a scăpa, în următoarea lună, de kilogramele în plus.

„Nu vreau să particip; am nevoie! S-au adunat destule motive ca anul acesta să iau atitudine. Aspectul, starea de sănătate, durerile de spate care se amplifică în urma unui accident, nevoia de mişcare şi plăcerea de a face sport. E vremea sa renunţ la clasicele pretexte la care recurgem toţi cei supraponderali, cum ar fi lipsa timpului. Chiar am s-o fac cu mare plăcere şi abia aştept să încep antrenamentele”, povesteşte Constantin Zamfirescu. Fitness şi diete personalizate pentru participanţi

Sute de cititori ai revistei s-au înscris în concursul care promite atât premii, cât şi mediatizare pentru cei care reuşesc să scadă cel mai mult în greutate. Câştigătorii concursului vor fi prezentaţi în numărul iulie – august al revistei „Men’s Health” şi se vor bucura de abonamente la sală, echipament sportiv şi multe alte surprize.

Cei opt concurenţi împreună cu „Gogoaşe” din „Trăzniţii” se vor antrena cu Andreea Pavel şi Alexandru Marcu, traineri la clubul de fitness World Class. Dietele persoanlizate vor fi asigurate de Şerban Damian, specialist în nutriţie şi colaborator permanent al revistei „Men’s Health”.

Ne puteți urmări și pe Google News