Evenimentul Zilei > Actualitate > Glumă sinistră care rivalizează cu “Balena Albastră”. S-a sinucis crezând că și prietena lui a făcut același lucru
Glumă sinistră care rivalizează cu “Balena Albastră”. S-a sinucis crezând că și prietena lui a făcut același lucru

Glumă sinistră care rivalizează cu “Balena Albastră”. S-a sinucis crezând că și prietena lui a făcut același lucru

Imaginația adolescenților continuă să nască drame. Un copil de 11 ani din Statele Unite ale Americii s-a sinucis după o glumă sinistră pe internet, care rivalizează cu “Balena Albastră”. Băiatul a crezut că prietena lui s-a sinucis.

"Balena albastră" nu este singura capcană de pe rețelele de socializare căreia îi cad victime copiii. O femeie din statul american Michigan susţine că fiul său, de numai 11 ani, a murit după o farsă pe rețelele de socializare. Potrivit presei americane, Tysen Benz (11 ani) a murit, la un spital din Michigan, după ce timp de trei săptămâni a fost ținut în viață doar de aparate, după ce a încercat să se spânzure.

Mama lui povesteşte că băiatul a fost păcălit de prietena lui, care are 13 ani, aceasta susţinând că se va sinucide şi că trebuie şi el să facă la fel. "I-a spus că ea are de gând să se sinucidă și s-a folosit de conturile rețelelor de socializare ale altor prieteni pentru a-i dovedi fiului meu că a făcut-o. Tysen i-a răspuns că și el se va sinucide, iar ea nu a încercat nici măcar să mă sune pe mine sau pe altcineva pentru a încerca să il oprească. Fiul meu nu trebuia să moară”,  a povestit Katrina Goss.

Ea a lansat și un apel către toți părinții: "Vă rog să monitorizați fiecare mișcare a copiilor pe dispozitivele tehnologice. Nu este vorba de o încălcare a vieții private. Trebuie neapărat să știți ce fac și cu cine vorbesc pe rețelele de socializare”. Secția de poliție din Marquette a confirmat că a fost deschisă o anchetă în cazul morții lui Benz.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: