Se ocupă în prezent cu emisiunea ei radio şi promovarea noului sin gle. Giulia a explicat pentru EVZ şi cum se menţine în formă pe durata sarcinii.
EVZ: Te-ai gândit să faci o pauză în carieră după ce naşti?
Giulia:
Va fi o pauză în sensul în care nu voi merge la concerte, lucru pe care îl fac şi acum. Dinainte de sărbători nu am mai urcat pe scenă. În rest voi continua cu mersul la Pro FM, unde am emisiune zilnică şi vom promova single-ul "Vorbe Goale". Am câteva surprize pentru cei care mă urmăresc, vom face un concert unplugged pentru fanii de pe facebook şi speram în curând şi la un videoclip pentru "Vorbe Goale".
Cum te menţii în formă în timpul sarcinii?
Am avut noroc, nu m-am îngrăşat mai deloc în timpul sarcinii. Sunt una dintre acele gravide norocoase care a pus doar câteva kilograme. Prietena mea Bianca Ioniţă este profesoara mea de yoga, aşa că facem împreună.
În ce fel ţi-a schimbat viaţa sau felul de a gândi sarcina?
Nu mi-am dat seama că sunt însărcinată decât atunci când mi-am făcut testul. Nici nu ştiam dacă să mă bucur sau să mă întristez. Pe de o parte, normal că mam bucurat, pe de altă parte, nu am considerat că e momentul acum. Te simţi un pic ciudat, mai ales atunci când nu ţi-ai programat să faci un copil, când vine de nicăieri.
Dar, aşa cum se zice, copilul apare atunci când trebuie, când vrea, nu când ne dorim noi. Până la urmă mi-am dat seama şi toate aceste luni au demonstrat că pot face absolut ce mi-am propus.
Sigur că e prematur, dar ai fi de acord ca fetiţa ta să aibă parte de o carieră tot în showbiz?
Este complicat cu showbizul şi asta pentru că eu am crescut pe scenă şi ştiu că nu va avea sărbători, că va lucra mai mereu şi nu ştiu cât de mult se va putea bucura de copilărie. Oricum nu noi decidem ce va vrea ea să facă, cert esta că eu şi Vlad vom fi lângă ea să o ghidăm şi să o susţinem.
Ce înseamnă pentru tine susţinerea comunităţii gay din România? Tu intenţionezi să îi susţii în vreun fel?
A fost o surpriză plăcută, nu mă aşteptam, ştiu că am susţinători din partea comunităţii gay. Cu câţiva ţin legătura şi pe Facebook! Este important, ca artist, să ştii că ai susţinători şi că munca ta este apreciată, pentru mine nu contează orientarea sexuală a celor care îmi ascultă muzica şi nici măcar a celor care îmi sunt prieteni. Am învăţat să iau oamenii aşa cum sunt, să îi cunosc şi, în funcţie de cum relaţionăm noi ca oameni, să îmi dau seama dacă putem fi prieteni, amici sau doar cunoştinţe.
Ai avut mai multe etape în carieră, de la Candy la DJ Project la perioadele solo. Preferi să cânţi singură sau cu un grup? Şi ai vreo perioadă preferată dintre acestea?
Fiecare perioadă are avantaje şi dezavantaje. Toate etapele pe care le-am parcurs până acum m-au defint ca artist m-au adus aici unde sunt acum şi ăsta este cel mai important lucru. În perioada aceasta mă concentrez destul mult pe cariera solo şi am lansat un nou single, "Vorbe Goale", care a primit un feedback destul de bun.
Recent, piesa ta "Vorbe goale" a fost remarcată de site-ul europopped.com. Cum ţi se pare această ieşire în lume a muzicii româneşti?
Muzica românească a început să cucerească Europa încet încet şi asta ne ajută să ieşim mult mai uşor în afară graniţelor. În momentul acesta România dă tonul în materie de muzică dance şi toţi ochii sunt aţintiţi asupra noastă, ceea ce nu poate decât să mă bucure.
"Pentru mine nu contează orientarea sexuală a celor care îmi ascultă muzica şi nici măcar a celor ce îmi sunt prieteni “
GIULIA, cântăreaţă

NOUL SINGLE
"Vorbe Goale" prinde şi la publicul străin
"Pentru că e în română nu mă aşteptam ca piesa «Vorbe Goale » să atragă atenţia presei internaţionale şi cu toate acestea tot s-a întâmplat. Europopped. com este un site destul de important, care scrie despre cele mai importante lansări de single- uri din Europa.
Eu intenţionez să înregistrez şi să lansez versiunea în limba engleză a piesei, pentru că interes există şi atunci vreau să merg şi mai departe cu ea. Recent am aflat că noul meu single este difuzat de unul dintre cele mai importante radio-uri din Moldova şi, mai mult de atât, «Vorbe Goale » a intrat săptămâna aceasta în Top 30", susţine Giulia.

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/bkLy6Wp1-nY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>