Evenimentul Zilei > Actualitate > Gisele Bundchen, cel mai bine plătit manechin
Gisele Bundchen, cel mai bine plătit manechin

Gisele Bundchen, cel mai bine plătit manechin

Modelul brazilian în vârstă de 27 de ani conduce clasamentul celor mai bine manechine din lume, cu un câştig estimat la 35 de milioane de dolari anul trecut, potrivit revistei Forbes.

Forbes precizează că, deşi contractul său de cinci milioane de dolari cu Victoria's Secret s-a încheiat anul trecut, Gisele Bundchen este imaginea altor 20 de mărci, printre care Pantene, Nivea şi Mercedes.

Bundchen a câştigat de peste două ori mai mult decât nemţoaica Heidi Klum, care a adunat, anul trecut 14 milioane de dolari.

Kate Moss, 34 de ani, completează podiumul, cu un venit de şapte milioane şi jumătate de dolari, urmată de Adriana Lima, 26 de ani, cu 7 milioane şi Doutzen Kroes, 23 de ani, cu 6 milioane.

Pentru realizarea clasamentului celor mai bine plătite manechine din lume, au fost luate în considerare, în principal, veniturile lor din ultimul an. Acolo unde a fost nevoie, au mai fost folosite şi date precum celebritatea modelelor, relevanţa campaniilor la care au participat acestea, numărul copertelor de revistă pe care au apărut şi opinia specialiştilor din industria modei.

(14:51)

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: