Explicabil. Cei care au făcut dintr-un student palestinian de pe vremea Dictaturii un mahăr pe vremea Democrației au grijă ca imaginea păpușii lor să nu fie atinsă nici cu o adiere măcar.
Și totuși întrebări trebuie să ne punem și în legătură cu Raed Arafat, dacă ne-am pus în legătură cu toți cei implicați într-un fel sau altul în afacere:
1. De ce nu ține Raed Arafat o conferință de presă în care să răspundă și unor altfel de întrebări decît celor dulci puse de Mihai Gâdea la Antena 3, postul de casă al lui Victor Ponta?
2. De ce n-a fost folosit avionul SMURD pentru care s-au plătit bani grei de la Buget? Cei de la Bacău au spus că e în bună stare. Raed Arafat susține că avionului îi lipsește o piesă, care piesă trebuie adusă din America bla, bla, bla.
Nici un ziar n-a avut curiozitatea de a vedea dacă nu cumva Raed Arafat minte.
3. Cînd a fost informat de prăbușirea avionului, Raed Arafat s-a mulțumit să trimită un SMS la ISU Cluj. De ce n-a vorbit la telefon? La atît s-a limitat participarea sa ca secretar de stat care răspunde tocmai de salvare?
4. La B1tv, Victor Ponta a declarat că operațiunile de depistare și salvare se desfășoară foarte bine, invocînd informații date de Raed Arafat. Raed Arafat s-a limitat, după propria-i mărturie, la a da un SMS. De ce l-a dezinformat pe Victor Ponta? Sau poate Victor Ponta minte?
Acestea sunt întrebări pe care i le-aș fi pus eu noii stele a PSD.
Poate dvs aveți și alte întrebări. Le aștept.