Evenimentul Zilei > Monden > Bucurie IMENSĂ pentru Gillian Anderson. A primit O STEA pe WALK OF FAME
Bucurie IMENSĂ pentru Gillian Anderson. A primit O STEA pe WALK OF FAME

Bucurie IMENSĂ pentru Gillian Anderson. A primit O STEA pe WALK OF FAME

Actriţa Gillian Anderson, cunoscută pentru rolul feminin principal din serialul de televiziune Dosarele X a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

În cadrul ceremoniei care a avut loc luni, Gillian Anderson şi-a dorit să-i aducă un omagiu special Danei Scully din Dosarele X, despre care a susținut mereu că este o persoană „înverşunat de independentă” şi un personaj inovator pentru femeile din industria de divertisment, potrivit presei internaționale. 

Cunoscuta actriţă a declarat că își dorea doar roluri în filme, nu și în seriale. Însă lucrurile s-au schimbat atunci când  l-a cunoscut pe Chris Carter, creatorul francizei Dosarele X, ce i-a oferit rolul agentului special FBI Dana Scully în acest serial poliţist.

„O femeie, care nu era doar obiectul dorinţei unui bărbat, ci o femeie cu voinţă puternică, isteaţă şi curajoasă, pasionată de cariera ei şi înverşunat de independentă”, a declarat Gillian Anderson, vorbind despre personajul Dana Scully, în timpul ceremoniei ce a avut loc luni.

„Era o tipologie feminină care nu mai fusese descrisă până atunci în televiziune şi, aşa cum fanii au dovedit-o foarte repede, un model de care aveau nevoie cu disperare femeile de toate vârstele de pretutindeni şi care pur şi simplu nu se vedeau reprezentate pe micul ecran”, a mai adăugat actriţa, scrie Agerpres.
„Este o onoare incredibilă. Mă simt privilegiată şi recunoscătoare”, a declarat Gillian Anderson pentru Press Association. Steaua care îi este dedicată este cea de-a 2.625-a care a fost inaugurată pe Walk of Fame din Hollywood.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: