Gigi se ţine de „aroganţe”: „Am vândut acţiunile de la Steaua”

Gigi se ţine de „aroganţe”: „Am vândut acţiunile de la Steaua”

Fostul oier „a renunţat” încă o dată, din gură, la Steaua, aşa cum a mai făcut-o ori de câte ori a fost încolţit. El vrea să scape de amenda usturătoare primită recent - 150.000 de lei.

Gigi Becali se simte încolţit în războiul cu Dumitru Dragomir şi a început să arunce pe piaţă alte „aroganţe”, pentru a evita repercusiunile duelului cu şeful Ligii. Becali a dezvăluit ieri că „Dragomir m-a înfrânt” şi că a vândut acţiunile clubului.

Europarlamentarul s-a jucat de-a lungul anilor cum a vrut cu acţionariatul clubului, dar niciodată nu a lăsat altcuiva puterea de decizie. Fostul oier a mai „vândut” din gură acţiunile ori de câte ori a fost încolţit. În 2005, când ANAF a pus sechestru pe averea sa, Gigi a trecut prima dată pachetul majoritar de acţiuni pe numele rudelor.

Prin mutarea anunţată ieri, Gigi încearcă să scape de amenda de 150.000 de lei primită recent, dar şi de eventuale penalităţi pentru alte declaraţii pe care nu le poate susţine cu argumente. În ultimele zile, Gigi s-a autodenunţat că a mituit membrii comisiilor, pe Mitică Dragomir şi că a discutat despre eventuale blaturi cu Marian Iancu, fiind pasibil de noi amenzi drastice.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Amenda o s-o plătească soacră-mea, are pensie mare”

„Această suspendare pe care mi-o dă nu ştiu cine, nu pot să spun Comisie, această adunătură, o să o plătească soacră-mea. Ea are pensie mare şi a luat şi nişte bani pentru că a fost deportată în trecut. O să-mi plătească amenda, pentru că eu nu am nicio acţiune la Steaua, nu am mai finanţat clubul de aproximativ trei luni. Există o cesiune din data de 20 ianuarie 2010. Atunci am cesionat toate acţiunile mele, iar pe 23 februarie am înregistrat actele. Soacra-mea o să plătească amenda aia. Sau tata (n.r. - care este decedat). Acţiunile Stelei sunt tot în familia mea. Eu am prevăzut că vor fi nişte probleme. Nu mai am nicio legătură cu Steaua, am dat acţiunile pentru 200.000 de euro. Declaraţiile pe care le-am făcut sunt în calitate de suporter şi fost proprietar al Stelei. Am făcut asta pentru suporteri. Au strigat «vinde, pleacă, mori». Uite că am vândut. Am dat acţiunile pe 200.000 de euro. De murit, nu mor acum, ci după o sută de ani. Clubul îmi este dator cu 20 de milioane de euro”, a spus ieri Becali.

„Să câştigăm pe teren”

Mijlocaşul columbian Juan Toja a auzit de celebrul caz „Bricheta”, dar vrea alt deznodământ la meciul Rapid - Steaua, programat duminică seară. „Mi s-a povestit ce a fost acum doi ani. E important să jucăm bine şi să câştigăm cu golurile noastre”, a spus Toja.