Gigi Becali vrea încă o semifinală în Europa

Gigi Becali vrea încă o semifinală în Europa

Patronul Stelei, Gigi Becali, a jubilat după victoria obţinută de echipa "roş-albastră" în Ghencea, 3-1 în faţa lui FC Utrecht, în Grupa K a Ligii Europa. A fost prima victorie a Stelei în Europa după 26 de meciuri de "secetă

"Mai plec şi eu fericit din Ghencea din când în când. Parcă ne urmărea un ghinion, şi la 3-1 am avut emoţii după ce s-a întâmplat cu Napoli. Am dominat jocul, am câştigat fără drept de apel. E important că Liverpool a câştigat, acum tot pe Steaua cade să facă puncte. Să dea Dumnezeu să ne calificăm, poate prindem măcar o semifinală, dacă nu o finală. Avem lot să facem faţă în Europa!", a declarat, la postul Sport.ro, Gigi Becali. Aseară, oamenii lui Lăcătuş au câştigat în faţa lui Utrecht şi au urcat până pe locul doi în Grupa K. Golurile "militarilor" au fost reuşite de Gardoş şi Stancu (o "dublă"), în timp ce pentru olandezi a punctat Mertens.

Steaua a jucat o semifinală în Cupa UEFA, predecesoarea Ligii Europa, în 2006, când a cedat dramatic în faţa englezilor de la Middlesbrough.

Ne puteți urmări și pe Google News