Gigi Becali: "Steaua va juca la Pitești"

Gigi Becali: "Steaua va juca la Pitești"

Gigi Becali se joacă în continuare cu nervii fanilor echipei de fotbal Steaua. Patronul grupării din Ghencea a anunțat azi că duce echipa la Pitești.

Steaua s-a reunit ieri la Mogoșoaia și a anunțat că își va disputa primele meciuri din noul sezon la Buzău, asta până când va fi gata "Național Arena".

Astăzi, Gigi Becali a anunțat că e gata să mute echipa Steaua la Pitești, unde echipa ar urma să meargă doar în ziua meciurilor. Gigi bănuiește că Steaua e iubită la Pitești, acolo unde cu ani în urmă echipa orașului, FC Argeș, a purtat denumirea de Dinamo Pitești!

"Dacă ei îmi creează condiţii la Piteşti acolo vom juca. Să nu mă coste mai mult ca în Ghencea. Populaţia de acolo cred că iubeşte Steaua. Am ales această variantă pentru că Piteştiul este cel mai aproape de Bucureşti.

Ne puteți urmări și pe Google News

O să plătesc doar în ziua meciului, pentru că o să venim acolo doar pentru jocuri, antrenamentele urmând să le facem la Bucureşti. Vom plăti doar cheltuielile curente, gaze, curent şi ce mai se consumă într-o zi de meci. Sută la sută o să vin să joc cu Steaua acolo", a spus Gigi Becali.