Evenimentul ZileiMondenExclusiv. Gigi Becali „a dat spargere la bancă”. Latifundiarul a ieșit cu un braț de bani

Exclusiv. Gigi Becali „a dat spargere la bancă”. Latifundiarul a ieșit cu un braț de bani

Exclusiv. Gigi Becali „a dat spargere la bancă”. Latifundiarul a ieșit cu un braț de bani
Gigi Becali a fost surprins de către paparazzi EVZ într-o ipostază rară. Acesta iese din bancă cu un braț de bani și se îndreaptă cu viteza luminii către mașină.

Gigi Becali este cu siguranță un om bogat. Iar imaginile surprinse de către paparazzi EVZ demonstrează acest lucru cu vârf și îndesat. Aceștia l-au fotografiat pe latifundiar în timp ce a ajuns în zona Dorobanți, însoțit de șoferul său, Luțu. Latifundiarul s-a dat jos din mașină și a intrat în bancă.

Trei minute mai târziu, omul de afaceri a ieșit cu o plasă plină de bani pe care o ține strâns la piept. Se îndreaptă glonț către locul șoferului, semn că Luțu va rămâne pe jos. Se urcă în mașină și este văzut de către un cunoscut. Acesta îl oprește și cei doi au o conversație scurtă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Becali l-a lăsat pe Luțu în drum

Ulterior, Gigi Becali își vede de drum. Ceea ce este totuși șocant este faptul că latifundiarul a uitat să spele mașina. Este pentru prima dată când luxosul autovehicul este surprins în trafic extrem de murdar. Nu este, însă, prima dată când Becali este surprins cu vraful de bani.

De altfel, acesta a împărțit de nenumărate ori bani celor nevoiași care îl mai așteaptă în fața palatului său. Gigi Becali este recunoscut la nivel național ca fiind un om milostiv, el făcând mai multe acte de caritate. Totodată, omul de afaceri este și cel care a ctitorit cele mai multe biserici din ultima perioadă mai ales în București.

Biserica latifundiarului e aproape gata

În aceste zile se finalizează și construcția unei alte biserici pe care latifundiarul o finanțează. Aceasta se află în zona Pipera, iar Becali a spus că va aduce preoți de la Athos la sfințire. Cel mai probabil construcția va fi terminată în primăvara acestui an.

Mai ales că pictura din interiorul lăcașului de cult este aproape gata. Gigi Becali a mai construit un astfel de locaș de cult tot în Pipera. Aproape de casa lui se află biserica la care latifundiarul merge cel mai des, ba chiar aducea și fotbaliștii echipei Steaua.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro

Accesează: