Ionuț Luțu a ajuns la spital. A suferit o operație delicată

Ionuț Luțu a ajuns la spital. A suferit o operație delicată Sursa foto: Arhiva EVZ

Fostul jucător de la Steaua, Universitatea Craiova și Galatasaray, Ionuț Luțu, se confruntă cu probleme de sănătate și a fost nevoit să se interneze în spital. Gigi Becali a spus care este starea de sănătate a fostului fotbalist.

Gigi Becali a spus că Ionuț Luțu, fostul jucător de la Steaua, Universitatea Craiova sau Galatasaray, are probleme cu hemoroizii și a fost operat. Latifundiarul din Pipera a mai adăugat că cel considerat „mâna sa dreaptă” încă este internat la spital și se recuperează după intervenția chirurgicală. „Ce să facă Luțu? Luțu a făcut operație, săracul. E în spital! A făcut operație de hemoroizi”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Liga Digisport.

Patronul de la FCSB are mare încredere în Ionuț Luțu, cel care l-a susținut în ultimii ani și a îndeplinit o mulțime de sarcini pentru Becali. Dumitru Dragomir chiar a spus cât de multă încredere are omul de afaceri în Ionuț Luțu. „Am văzut cu ochii mei, nu mi-a povestit cineva. Cheile de la casa de bani erau la Luțu și el s-a dus să ia bani de acolo. Ce milion? Erau 60 de milioane! De euro, bineînțeles! Erau cheile la Luțu”, a spus fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Ionuț Luțu, peste Gică Hagi ca valoare

Ion Pârvulescu a spus despre Ionuț Luțu, în urmă cu mai mult timp, că a fost un fotbalist foarte talentat, dar cariera sa nu a fost cea preconizată. Fostul jucător ar fi avut nevoie de o persoană care să aibă grijă de el în București. „A fost peste Hagi ca valoare. L-au stricat fetele profesioniste din Bucureşti. El nu era nici prea frumos, dar când l-au văzut alea au zis, a venit un ţăran, pe el! Păcat, nu a fost cineva care să-l ţină în mână”, a mai spus Pârvulescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

În același timp, Victor Pițurcă a declarat că încă nu își poate da seama cum Luțu nu a reușit să aibă o carieră de succes în fotbal pentru că avea niște calități foarte bune. Fostul selecționer al României a mai adăugat că Luțu era un jucător rapid și care dribla adversarii în adâncime. „Lui Luțu i-a plăcut viața, dar să nu credeți că bea. Îi plăcea să stea la mese, caterincă obosită, și din cauza asta nu a ajuns unde a avut ocazia”, a mai spus Pițurcă.